SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
Herrar

Välkommen till Herrlaget!

Här presenterar vi information om Spånga IS Fotbolls herrlag. Läs mer i underflikar till SÄSONGEN 2021.

Fotbollsträning under pandemin för Spångas herrlag
2020-12-08 19:01
Nu verkar regelverket lätta något framöver för fotbollsträningar utomhus. Vi vill ändå berätta om hur laget har tränat nu under november och i början av december.
Referat: Spånga IS FK - Unik FK
Herrlaget kvar i trean efter oavgjort i sista kvalmatchen mot Unik FK
2020-10-25 09:04
Det blev återigen en gastkramande tillställning, denna gång på Kälvesta Bollplan, när laget tog emot Unik FK från Uppsala i den sista omgången av kvalgrupp 5. Genom 0-0 vann Spånga gruppen, en pinne före Bollstanäs, och fortsätter att spela i division 3NS även säsongen 2021. Förhoppningsvis i en full serieomgång, post-Corona.
Referat: Spånga IS FK - Bollstanäs SK
Seger för herrlaget i andra kvalmatchen
2020-10-17 21:41
Även om det blev en riktig rysare på slutet, när Bollstanäs tryckte på för en kvittering, höll Spånga undan och kunde vinna med 1-0 efter mål av Abdoul Diallo. Genom segern har laget ett litet försprång inför sista omgången av kvalet för att säkra kontraktet i trean.
Upp till bevis för Spångas herrar
2020-10-16 14:33
Nu är det upp till bevis för Spångas herrlag, säger tränaren Serkan Görgülü,  vi spelar ju i ett viktigt kvalspel med tre matcher. Vi vann den första och tar nu emot Bollstanäs hemma på Spånga IP.

Matchen spelas på naturgräsplanen lördagen den 17 oktober kl 13.

Läs mer här om övriga matcher, tabellen, kvalseriens målliga,  trupperna, bollpojkar, domare, sponsor och Serkans hela inlägg inför matchen.

Under rådande pandemi önskar vi inte få någon publik på Spånga IP, följ istället matchen här på Min Fotboll.
Referat: Rådmansö SK - Spånga IS FK
Vinst för herrlaget i den första kvalmatchen
2020-10-10 16:42
Spånga vann rättvist sin första kvalmatch med 1-0 mot Rådmansö efter ett tidigt mål av Engin Baran.  Spånga förde spelet under större delen av matchen, som dock blev onödigt nervös på slutet, mycket beroende på en svårspelad gräsplan.
Referat: Sundbybergs IK - Spånga IS FK
Förlust på stopptid för herrarna mot Sumpan
2020-10-04 23:33
Det blev en ganska svårspelad match på en hal gräsplan, där Spånga kom tillbaks från underläge och förde spelet framförallt i andra halvlek, medan Sundbyberg fick kontra. Extra surt, sett med Spångaögon, att återigen förlora med uddamål, 2-3, på stopptid. Nu väntar kval nedåt för Spånga.
Referat: Spånga IS FK - Gideonsbergs IF
Skön och rättvis seger för herrlaget mot Gideonsberg
2020-09-26 19:55
Alla matcher nu är måstematcher. Under mottot Tillsammans besegrades Gideonsbergs IF med övertygande 3-1. Det blev en match som Spånga kunde föra, både genom att blockera Gideonsbergs kontringsanfall och genom att själv stå för de vassare avsluten, speciellt i andra halvlek. En rättvis och viktig seger för Spånga.
Referat: Spånga IS FK - Gideonsbergs IF
Tillsammans!
2020-09-25 12:27
Spångas herrlag är nu i en besvärlig situation och  ligger på kvalplats (se tabellen)  med endast två matcher kvar, när man nu på lördag eftermiddag kl 15 tar sig an Gideonsberg hemma på Spånga IP.
Referat: Uppsala-Kurd FK - Spånga IS FK
Återigen förlust för herrlaget
2020-09-20 23:45
Återigen är inte turen och flytet på Spångas sida. Söndagens match blev en ganska ojämn tillställning där hemmalaget Uppsala-Kurd hade övertaget i första halvlek, dock utan vassare avslut. I andra halvlek tog Spånga kommandot, men även här med brist på målchanser. Istället blev det en straff som avgjorde i Uppsala-Kurds favör.
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten