SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Gå-fotboll

Gå-fotboll är precis vad det heter, en träningsform speciellt anpassad för dig som vill gå istället för att springa och spela fotboll. Den här aktiviteten passar alla oavsett ålder, fotbollserfarenhet eller fysisk form och fokus ligger på att förbättra hälsan på ett roligt och socialt sätt.

 

"Det är ju så roligt så man tar ju i och då blir det jobbigt, fast man glömmer liksom bort det jobbiga."

 

 

När: Måndagar kl 10.30-12:00 och Torsdagar 10:30-12:00 med start den 15/4.

Var: Solhems Bollplan, Gribbyvägen 101, Spånga 

För vem: För alla 60år och äldre.

 

Hur går det till: Vi träffas, umgås, tränar och fikar under 1 timme. Kom i oömma kläder och gympaskor och det är bra att ha med en vattenflaska.

 

Gå-fotboll är en samverkan mellan Spånga Tensta stadsdel och Spånga IS Fotbollsklubb. Spånga Fotboll är den lokala föreningen i stadsdelen och har funnits här sedan 1929. Över 2000 medlemmar är en del av verksamheten redan idag och vi vill nu välkomna dig till gemenskapen i Spångafamiljen!

 

Hur anmäler jag mig: Stefan Sundbeck jobbar med Gå-fotboll i Spånga IS Fotbollsklubb. Skicka din anmälan till Stefan. Skriv att du vill vara med i Gå-fotboll, ditt namn, personnummer och telefonnummer. Har du frågor om Gå-fotboll så tar Stefan hand om dig. Du når honom på stefan.sundbeck@spangafotboll.se eller ring honom på 0708-82 82 83.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten