SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
P19

Välkommen till Spånga Fotboll - P19 - 2024

Ett ambitiöst lag med spelare födda 06/07 som under 2024 spelar kvalet till U19-nationella. Målsättningen är att utbilda spelare som på bästa möjliga sätt vill kunna ta klivet in i seniorfotbollen de närmsta åren. Verksamheten sker i nära samarbete med Herrlaget i division 3. 

 
Referat: Bollstanäs SK - Spånga IS FK 1
3 nya sköna poäng för P19!
2024-05-14 13:25

En varm och solig dag i Bollstanäs med kort om avbytare resulterade i en mycket stabil 3-poängar med 3-1 efter mål av Viggo och Felix x 2.

 

Många fler bilder: www.mikaelwiklund.se

 

Referat: Spånga IS FK 1 - Sollentuna FK (1)
P19: Uddamålsförlust med mersmak?
2024-05-05 21:08

Vi tog emot obesegrade, mycket stabila och starka Sollentuna på ett småsnålt Spånga IP, väl medvetna om att nu skulle det bli åka av. Inför matchen var Sollentuna och vi de två lagen med minst insläppta mål, enda lagen med hållna nollor, dock med en klar poängfavör till Sollentuna.

Referat: Som United Fotbollsförening - Spånga IS FK 1
Stabil insats på ett blåsigt Knutby!
2024-04-30 15:42

Skadelistan för P19 är snart längre än listan på tillgängliga spelare, men vi är en stor klubb så vi fick ihop ett bra lag mot ett vilt kämpande Somaliska på ett väldigt blåsigt Knutby. Till sist en övertygande och stabil seger. Nästa vecka möter vi urstarka Sollentuna hemma på Spånga IP, kommer bli en fantastiskt kul utmaning!

 

Fler bilder på www.mikaelwiklund.se

 

Referat: Arameisk Syrianska - Spånga IS Fotbollsklubb
Heroisk insats i Botkyrka!!
2024-04-25 10:15

B-lagsmatcher är luriga, spelare från Herrlaget och juniorspelare från P19 ska spela ihop, ofta olika spelare vid varje match, likaså ett svårdefinierat motstånd! Denna kväll inleds med ett antal avhopp varpå vi mönstrar endast 11 spelare utan avbytare, därtill vetskapen att motståndarna mönstrar ett par etablerade division 2 spelare = utmaning! Märk oxå att  2 av juniorspelarna gör sina seniordebuter denna onsdagskväll.

Referat: Spånga IS FK 1 - Sundbybergs IK
Strulig poäng för P19!
2024-04-22 17:19

Nollgradigt, snålblåst, lite snö och två viljestarka lag gav en hård kamp, relativt befriat från skönspel och till sist delad poäng...

Spångas P19 har en utmaning gällande skador, inga nya denna match men vi har sedan tidigare 3-4 backar borta pga knä bekymmer, men vi trummar på :-)

 

Fler bilder: www.mikaelwiklund.se

 

Referat: Vallentuna BK - Spånga IS FK 1
3 poäng och hållen nolla för P19!
2024-04-14 12:40

Fortsatt mycket som inte sitter än, men i söndagens kvalseriematch borta mot Vallentuna gör vi 3 smått fantastiska mål samt håller nollan, så 3 pinnar och fortsatt fin utveckling för Spångas P19!

 

Fler bilder: www.mikaelwiklund.se

 

Referat: Spånga IS FK 1 - Österåker United FK
Tuff seriestart för P19...
2024-04-08 17:46

Det vart en tuff start på årets kvalspel för det nybildade P19. En stökig match med många gula kort, tveksamma avblåsningar och röda kort. Men en man mindre orkade vi inte hålla rent och Österåker vände 1-2 till 3-2 seger. Jobbigt men det positiva är att mycket och många sekvenser såg riktigt bra ut, det ska vi bygga vidare på!

Fler bilder som vanligt: www.mikaelwiklund.se

 

Referat: BP P18 - Spånga IS Fotbollsklubb
Fortsatt fin utveckling för Spångas P19
2024-02-20 13:22

Trots en ofokuserad samling med dubbelbokade planer och för låg fokus på match så hämtar vi igen spelet och fortsätter den starka utvecklingen. Matchstarten var dock under all kritik pga ovan, men en styrka i att komma igen, resa sig och fortsätta prestera fin fotboll.

Matchuppehåll över sportlovet så fortsätter vi vässa spelet under träningar och därefter i kommande träningsmatcher!

Referat: Järfälla - Spånga IS Fotbollsklubb
Ett stort fall framåt för Spångas P19!
2024-02-12 14:45

I den andra träningsmatchen mötte vi ett (för oss överåldrigt) Järfälla P19 i en mycket fin fajt på deras b-plan. Väldigt kallt men med ett spel som bitvis värmde och underhöll. Vi går tidigt ifrån till 2-0 och första halvlek bjöd på många farliga chanser åt båda hållen, där vi tyvärr lyckas göra ett mycket fint självmål innan halvtidsvisslan ljöd.

I andra fortsätter det fina spelet men vi blir lite mer tillbakatryckta och matchen slutar till sist 2-4. Nästa helg är det Älta som står för motståndet!

 

Fler bilder som vanligt här: 

www.mikaelwiklund.se

 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten