SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
Dam

Välkommen till Spånga Fotboll Dam

Målsättningen för Spångas damlag är att vara en plantskola där våra unga spelare kan växa i en utvecklande fotbollsmiljö - i samklang med långsiktigt hållbara resultatmål.

 

Laget består idag av ett tjugotal spelare med en kärna av egenfostrade Spångatjejer. Vi är samtidigt alltid intresserade av att krydda med ambitiösa spelare som vill utvecklas!

 

Följ oss på instagram: https://www.instagram.com/spangadamlag/

 

Är du intresserad av att provspela? Kontakta Måns Wikstrand tel 076-8127305 eller mail mans.wikstrand@dagenssamhalle.se

 

Referat: Spånga IS FK - Ursvik IK
Jobbigt resultat men härliga debuter i säsongspremiären
2024-04-14 10:39

En smått förfärande vecka ledde oss till säsongspremiären i lördags: osannolika skador en efter en och sen en plötslig insikt om krock med högskoleprovet. Vi kom till spel med ett helt annat lag än vi planerat och Ursvik blev ett nummer för starka. Men vi gläds åt några väldigt lovande debutanter i laget!

Glöden tillbaka i skön Victoria Cup-seger
2023-10-24 23:09
She´s back! Foto: Mikael Wiklund

Såja, det här var det äkta Spånga! Glöden och drivet fanns där igen och det resulterade i tre fina mål och seger i en sjudande batalj ute på Färingsö mot ett hårt stridande Skå. Segern betyder avancemang till vårens gruppspel i Victoria Cup.

Friskare damlag kryssade mot Ursvik
2023-10-02 09:55
Tvåmålsskytt i lördags och klar ledare av skytteligan för säsongen: Morris!

Frisk vind på Spånga IP i lördags och vi lyckas mönstra ett lag som också var lite friskare än vi varit tidigare den här förfärliga hösten. Det räckte till att bjuda Ursvik på en tuff match och nå ett kryss vi får vara nöjda med.

Mardrömschock gav förlust mot serieledarna
2023-09-27 09:49

Matchplan: vi försvarar lite lågt till en början, sparar kraft och frustrerar dem.

Utfall: 1-0 till serieledande Lindhagen efter 40 sekunder.

Det gick snett.

Fredagsförlust för rekordungt Spånga
2023-09-16 12:29

Det har varit sjukt myggigt på kvällarna på Spånga IP på sistone och inspirerade av hur de irriterande smådjuren anfaller försökte vi svärma över Vasastans mer rutinerade gäng och suga musten ur dem. Det gick nästan.

Stjärnsmäll i Täby kyrkby
2023-09-13 19:45

Att vi skulle få det väldigt tufft borta mot Frej hade vi helt klart för oss. Men slutresultatet blev ändå värre än väntat. 0-7 och en söndagkväll att glömma fort fort fort.

Seger och succépermis mot Essinge
2023-08-27 12:50
En välkommen backcomeback. Foto: Mikael Wiklund.

Bortamötet mot Essinge var 85 minuter frustration innan vi äntligen satte ett välförtjänt segermål. På hemmaplan i lördags blev det tvärtom: snabb utdelning direkt trots att ganska lite stämde spelmässigt. Fotboll är underligt ganska ofta!

Dalhem för starka på Öjn
2023-08-21 14:52
Dags för lumpen för backklippan Jenny Kroon. Foto: Micke Wiklund

Vi skulle hellre rapportera om lördagsnatten: en sån revansch laget tog på Gotland!! Men - allt är preskriberat. Tyvärr. Istället kort om fotbollen: Vi förlorade. 0-3. Dalhem var bättre. Och Mary var bäst. 

Knockat Spånga reste sig och vann!
2023-08-13 10:14
Elsa Fritz är inte bara galet bra, hon är stenhård. Foto: Mikael Wiklund

En kvart in i andra halvlek stod höstpremiären hemma mot Kungsängen obegripligt nog 0-2. Målvakt Elsa ligger knockad i flera minuter efter en otäck smäll mot huvudet. Men hon reste sig och visade laget vägen till en strålande slutforcering. Den gav vändning till vinst 3-2 och en härlig start på hösten!

 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten