NU ÄR ANMÄLAN TILL KNATTEFOTBOLLSSKOLAN FÖR BARN FÖDDA 2017 & 2018 ÖPPEN - KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION SAMT ANMÄLAN!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Spånga IS Fotboll - ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
Välkommen att följa med på en fotbollsresa med en förening i framkant!
Följ oss och läs mer här på hemsidan samt i följande kanaler: Facebook | Instagram | Twitter
 
Övrig personal: kontakt
 
En intresseanmälan om att bli en del av Spånga Fotboll görs via länkarna här:
 Född 2016 och tidigare | Knattefotbollsskola för barn födda 2017 & 2018 | Parafotboll
Vem blir Spånga Fotbolls bästa FIFA spelare 2023?
2023-03-27 09:29

 

 

Nu på söndag, den 2 april kl 19:00, är det dags!

Då börjar onlinekvalet där 2 spelare ska kvala in till den stora finalen den 10 juni live på Spånga IP!

 

ANMÄL DIG NU http://www.efotboll.se/spanga 

Spånga Fotboll stärker arbetet med Fotbollsfys!
2023-03-17 14:10

Spånga Fotboll är glada att kunna presentera ett nytt samarbetet med Tollare Folkhögskola. Tillsammans med dem kommer vi att kunna ta del av en gedigen kunskap och fortsätta stärka fotbollsfysarbetet i föreningen. 

P19
Referat: Spånga IS Fotbollsklubb - Stockholm Internazionale
Nu är vi igång med träningsmatcherna 2023!
2023-02-19 15:56, P19

De flesta av de äldre lagen är nu i full gång med sina träningsmatcher. Bilderna är från vårt nystartade P19 som på ett väldigt blåsigt Spånga IP tog emot Stockholm Internazionales U19/U21. Matchen vart delsiv svårspelad i vinden och slutar till sist 2-2. Riktigt kul att se en relativt ny grupp bitvis spela så sammansvetsad och fin fotboll! :-)

Fler bilder från matchen: https://www.dropbox.com/sh/h2viktqmjv21q7i/AABzCNXnZN3HLEmNWl8wIwana?dl=0

 

Välkomna till årsmötet!
2023-02-13 08:00

När: 22 februari kl. 19:00 i SPånga Center Stormbygäven 2 

Mötet startar 19:00, registrering och fika från 18:40

 

Anmälan: HÄR fyller du i dina uppgifter och skickar in din anmälan till mötet.

 

Herrar
Presentation av Herrlagets huvudtränare 2023!
2023-02-13 07:00, Herrar

Serkan Görgülü heter jag är 33 år gammal och utbildad lärare.

 

Varje år som tränare för Spånga har varit spännande och inspirerande. Så är känslan även i år då målsättningen utöver att få bra sportsligt resultat är att kunna ge våra spelare bra träningsmöjligheter och utvecklingsmöjligheter.

 

Vårt mål är att utveckla och ge en bra plattform till så många unga, egna produkter som möjligt som hjälper oss i vår resa till högre divisioner samtidigt som vi hjälper våra spelare att ta nästa steg i sin utveckling.

Utöver det så vill vi även se till att våra mer erfarna spelare också känner sig motiverad till att utveckla oss som lag genom att ha givande och utvecklande träningar.

 

Under den gånga säsongen hade vi flera 16-17 åringar som fick möjlighet att starta och spela en hel del matcher med oss. I år bygger vi vidare på det och dom.

 

Målsättningen ur ett resultatperspektiv är att likt förra året befästa vår position som ett bra division tre lag och spela en attraktiv, modern fotboll med en bra mix mellan yngre och lite mer erfarna spelare.

 

Utbildning som fotbollsspelare fick jag i Vasalund fram tills jag var 17 år. Sedan gick jag till Spånga och där blev det totalt 9 år som spelare och nu är jag inne på mitt fjärde år som ledare varav två av dessa har varit som huvudtränare.

Utöver det så har jag även spelat Bele samt Kungsängen.

Är du Spångas bästa FIFA spelare?
2023-01-18 16:07
Bli Spånga IS:s FIFA-mästare i eFotboll!

Inom kort arrangeras en FIFA23-turnering inom Spånga IS FK med hjälp från "Slaget om Stockholm".

Tid och datum kommer annonseras ut om några veckor, men du kan föranmäla dig här redan nu för att säkra din plats : www.efotboll.se/spånga 
 
Tävlingsinformation:
* Ingen anmälningsavgift
* Turneringsformat: 1 vs 1
* Turneringen spelas i FIFA23
* För att vara med behöver du: FIFA23, spelkonsol (PS4, PS5, Xbox One eller Xbox Series X/S) och ett online ID för cross-play i FIFA23 (EA ID)
* Alla matcher spelas online, förutom finalomgången som spelas på Spånga IP
  (datum kommer)
* Alla matcher spelas i ett läge där alla lag är lika starka (95 TOT)

Priser:
Vinnaren kammar hem ett gaming-kit från SteelSeries och andra fina priser upp till ett värde av 4 000 kr, dessutom kvalificerar sig vinnaren in till en större FIFA23-turnering mot andra klubbmästare i Stockholm och får chansen att vinna fler priser.

Det kommer arrangeras liknande turneringar med 31 andra klubbar i Stockholm. Samtliga 32 klubbmästare går vidare till ett slutspel. Där gör klubbmästarna upp om vilken klubb som är bäst på FIFA i Stockholm. Vinnaren i slutspelet får en gaming-dator från Lenovo Legion, och klubben som vinnaren spelar för 30 000 kr.

Anmälan till årets knattefotbollsskola är nu öppen!
2023-01-17 12:02

Nu har vi öppnat upp för anmälan till vår populära knattefotbollsskola, som i år riktar sig till barn födda 2017 & 2018!

 

Knattefotbollsskolan är ett roligt och utvecklande första steg in i fotbollen och det är här spelarna får sin första kontakt med gemenskapen hos oss i Spångafamiljen! 

 

Mer information om årets knattefotbollsskola samt länk till anmälningsforumläret hittar ni genom att KLICKA HÄR!

 

Varmt välkomna med er anmälan!

Provträningar inför säsongen 2023- Akademi
2022-11-25 16:32
Spånga Fotbolls akademiverksamhet är i full gång med träningarna och förberedelserna inför säsongen 2023 och bjuder in till provträningar för nya spelare som vill testa på i vår miljö.
 
I verksamheten så erbjuds en utbildning i linje med Spångamodellen och vår plantskolevision som innefattar att forma morgondagens fotbollsspelare till våra representationslag, men även helst ännu högre upp i seriesystemen.
 
Vilka spelare söker vi? Vi söker spelare som vill träna fyra gånger i veckan plus match(er) och är beredd att jobba stenhårt för sin egen och lagets utveckling i ett stimulerande klimat och positiv miljö på Spånga IP. Som spelare ska du helst ha spelat i division 1 i din ålderskategori, men inget krav utan mer ett riktmärke av vilken nivå man behöver klara av för att ta en plats i verksamheten.
 
Våra tränare är ambitiösa och motiverade med målbild att hela tiden ta steg framåt tillsammans med spelarna och jobbar i team med övriga akademitränare för att ständigt få feedback kopplat till spelsätt, veckoplanering och analys. Akademilagen har även tillgång till VEO-kameror för att underlätta analysarbetet.
 
Låter detta intressant? Då hör ni av er till akademiansvarig antigen genom att klicka här för en intresseanmälan via vårt formulär eller skicka ett mejl direkt till akademi@spangafotboll.se. I anmälan så vill vi ha födelseår och kontaktuppgifter till spelaren samt vårdnadshavare, vi behöver även info om vilket lag du spelar i, vilken serie du senast spelade i och kort information om dig som spelare samt vilka positioner du vill konkurrera på.
 
Akademiansvarig:
Krispin Kuoppala
akademi@spangafotboll.se
Herrar
Ny assisterande tränare i Herrlaget: Martin Ekström!
2022-11-24 15:15, Herrar

Vi är väldigt glada att kunna presentera Martin Ekström som ny assisterande tränare till vårt Herrlag! Martin har redan börjat bidra med sin rutin och positivitet, både inom ledarstaben och direkt mot spelarna.
Kort presentation av Martin: Hej mitt namn är Martin Ekström och är 42 år gammal. Har fru och tre barn. Som fotbollsspelare så spelade jag i Halmstad BK och var med i truppen när vi vann SM-guld. Då vi hade Tom Prahl och Janne Andersson som tränare sen skrev jag på för Brommapojkarna och var där i 5 år och när vi åkte ur allsvenskan så bytte jag till Sirius och spelade där ett tag. Sen blev det lite här och där i Stockholm. Nu har jag blivit assisterande tränare i Spånga och det är en ära att få hjälpa klubben och framför allt A-laget framåt. Har varit här i 3 veckor nu och känner mig otroligt välkommen och känner att det är en fantastisk klubb och många härliga ledare och spelare.

Nyheter från våra lag
Herrar, 04/03 16:11 
Herrar, 26/02 06:56 
Herrar, 05/02 19:16 
P10-U Röd, 27/12 14:52 
P10-U Vit, 05/12 23:17 
P19, 17/11 07:29 
P19, 13/11 17:29 
P08-U, 31/10 13:18 
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten