Samling:11:30
Aktivitetsinfo: Kontakt: Eddie 070-7527237
Oavgjort mot FC Arlanda
2019-03-16 19:20
FC spelade 2018 i trean och det märktes på lagets bollbehandling, taktik och anfallsförmåga på Midgårdsvallens konstgräs. Spångas herrar höll dock upp sitt spel bra utom under de sista 20, träningsmatchen slutade 1-1 efter en brytning av Emil Gabro och en straff för hemmalaget.
Sjukdomar och skador gjorde att Spångas tränare Micke Wallman endast kunde mönstra 14 spelare, varav Frans Gabro dessutom skadade sig under uppvärmningen. Detta till trots inledde Spånga offensivt, med Engin Baran som irrationell target player. Bakåt fick laget problem att bemästra FC Arlandas offensiva diagonalpassningar, första halvlek slutade dock utan mål.

Sju minuter in i andra tjuvade Emil Gabor ett dåligt uppspel, slet sig loss och gjorde matchens första mål. Kvarten senare fick FC Arlanda en straff efter Spånga-ruff vid den egna kortlinjen, Spångas målvakt Erik Gillsbro hade fingrarna på bollen, den gick dock in till 1-1, som stod sig matchen ut.

En bra match där Spånga fick möta ett tuffare och mer fysiskt motstånd, det blev inte någon solskenstillställning, men å andra sidan: när såg vi solen senast?

Matchfakta  FC Arlanda - Spånga

Midgårdsvallen, konstgräsplan, 16 mars 2019 kl 13:00. Mulet, +3 grader. Spånga spelade i blå-vitt enligt  4-3-3.