SISTA CHANSEN TILL GARANTERAD PLATS PÅ VÅR KNATTEFOTBOLLSKOLA - ANMÄL ER SENAST DEN 31 MARS!
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
Dam

Förlust i höstpremiären för damlaget
2018-08-16 22:50
Förlust i höstsäsongens första match i måndags då vi mötte Lindhagen borta på Essinge IP.
Matchen rivstartar och Lindhagen tar ledningen direkt efter 1,5 minut. Detta gör självklart att vi blir lite ställda och vi får ta oss an matchen på ett annat sätt än planerat.
Första halvlek försöker vi hitta vårt spel men vi får inte riktigt till det. Det vi gör bra är att vi kommer runt på kanterna när vi väl använder de och kommer till lägen. Tyvärr gör Lindhagen både 2-0 och 3-0 efter en del slarv från oss.
I halvlek står det alltså 3-0 och vi känner att stämningen är lite nere. Vi pratar om hur vi måste hitta ett enklare spel och använda det som fungerar. Vi börjar lägga lite längre bollar och hittar kantspelet ännu mer och det gör att vi kan flytta upp vårt mittfält lite mer och det gör att Leila kan lobba in 3-1 snyggt.
När vi gör det målet känns det bra och det känns som att vi tar över matchen lite men tyvärr så efter nytt slarv så gör Lindhagen 4-1 vilket även blir slutresultatet.

Vi ska ta med oss både positiva saker och saker att förbättra från denna matchen. Vi slutar aldrig springa och vi kämpar hela vägen in och det är en bra inställning i laget. Vi behöver dock minska slarven och få igång passningsspelet på ett bättre sätt för att det ska bli 3 poäng i kommande matcher.

Nu ser vi fram emot matchen på lördag kl 16:00 på Spånga IP mot Marieberg! Kom och heja fram oss!