SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Vår värdegrund
Våra värderingar är vår kompass
All verksamhet i Spånga Fotboll bygger på fyra grundläggande värderingar som ska vara synliga i allt vi gör och varje beslut vi fattar. Såväl i lagverksamheten som på kansliet och i kommitté- och styrelserum. När vi följer dessa vet vi att vi kommer att leva upp till vårt uppdrag och vår vision. Vår värdegrund ger konsekvenser för hur vi fattar beslut och hur vi bedriver verksamheten och som medlem i Spånga IS Fotboll så är det själva grunden man ställer upp på. 

GEMENSKAP 
Var och en av oss bidrar till att skapa en trygg miljö för både barn och vuxna där alla känner sig välkomna och får vara en självklar del av en stor gemenskap i Spångafamiljen. Hos oss visar vi att alla människor har lika värde och behandlas utifrån det.
DELAKTIGHET 
Alla medlemmar har möjlighet att på olika sätt bli lyssnade på samt vara med och påverka föreningens verksamhet. Barn har rätt till att bli lyssnade på och att få sina åsikter beaktade. Var och en av oss tar ansvar och engagerar oss i olika frågor och bidrar med vår del för att få vår förening att fungera och utvecklas.
UTVECKLING 
Vi tror på långsiktig utveckling. Både för spelare, ledare, förtroendevalda, anställda och för verksamheten och föreningen som organisation. Vi tar inte genvägar eller lägger fokus på kortsiktiga vinster och insatser. Vi tittar på varje individs förutsättningar och förmåga och oavsett om vi är spelare, ledare, idrottsföräldrar, personal eller förtroendevalda finns det en långsiktig plan för fortsätt utveckling.
FAIRPLAY        
Det är alltid en positiv upplevelse att möta ett lag eller representanter från Spånga IS Fotboll. När man representerar Spånga IS Fotboll följer man spelreglerna, är positiv i sitt bemötande och ser alltid till att ha goda relationer med domare och andra föreningars spelare, ledare och föräldrar.


 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten