SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Är du Spånga IS Fotbolls nästa Fotbollskonsulent?
2017-12-04 21:12

OM SPÅNGA IS FOTBOLL  

Vi är en av de största föreningarna i Stockholmsfotbollen med över 1800 medlemmar varav ca 1500 flick- och pojkspelare som leds av ca 300 ledare.


Vårt uppdrag är att erbjuda fotbollsglädje, gemenskap och en kvalitativ verksamhet under hela fotbollsresan från de yngsta till de äldsta - så att många spelare som möjligt ska välja att stanna kvar i föreningen så länge som möjligt. 

Då har vi de bästa förutsättningarna att utveckla den fotbollsglädje och kunnande hos varje individ som de behöver för att själva bestämma över sin framtid och vilken roll fotbollen ska ha där. 


OM ARBETSUPPGIFTER OCH UPPDRAG

Som Fotbollskonsulent för 5v5 och 7v7 är du en av tre medarbetare på kansliet. Där är ni två fotbollskonsulenter med ansvar för olika åldersgrupper i fotbollsverksamheten och en administratör/ekonom.


Kansliets arbete ska leda till att: 

 • Vår fotbollsverksamhet har en hög kvalité och ett gott rykte inom Stockholmsfotbollen och attraherar spelare, ledare och föräldrar
 • Våra medlemmar känner sig som en del i Spångafamiljen
 • Det upplevs enkelt och givande att vara ledare i föreningen
 • Vi har en stark ekonomisk situation som ger förutsättning att kunna bedriva den verksamhet vi vill.

Du ansvarar för den viktiga verksamheten för våra yngre åldersgrupper. Dina övergripande arbetsuppgifter är: 
 • Support och uppföljning av fotbollsverksamheten i träningsgrupperna
 • Ledarrekrytering och utveckling
 • Stöd och bollplank till tränare och ledare
 • Planera och genomföra utbildningsverksamhet
 • Samordna Spelarutvecklare
 • Planera och genomföra Fotbollsskolor
 • Uppstart av nya lag
 • Organisera interna knatteligan


OM DIG

Dina kunskaper: Du har en hög kompetens kring vad goda idrottsliga utvecklingsmiljöer innebär och hur man skapar dem. Du är väl insatt i Svenska Fotbollförbundets spelarutbildningsplan och hur man skapar strukturer, styrning och en kultur som gynnar den individuella spelarens långsiktiga fotbollsutbildning på bästa sätt. Genom egna erfarenhet av att vara fotbollstränare på ungdom- och juniornivå har du erfarenheter för att kunna vägleda och utbilda föreningens tränare.

 

Att organisera verksamheter och leda människor är kunskaper du har med dig. Du vet vad en ideell förening är, hur den styrs och leds och vår roll i fotbollsrörelsen. Utöver det har du insikt i och ett brett kontaktnät inom Stockholmsfotbollen.


Dina färdigheter: Du har förmåga att motivera människor och få dem att känna tillhörighet. Du ger service med ett leende och tycker om att finnas till för att andra ska kunna göra sin insats på bästa sätt.

Du har en hög kommunikativ förmåga att lyssna in och intressera dig för andra människors synpunkter och medskick och att förmedla information, både muntligen och skriftligen, så att mottagaren förstår och känner sig bra bemött.

 

Du har en hög arbetsmoral där du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och hugger tag i det som du ser behöver göras. Du är en person som får saker gjorda från strategisk planering till praktiskt utförande.


Din utbildningsnivå: Du har gått någon formell idrottsutbildning som Organisationsledarlinjen på Bosön Folkhögskola, idrottslärarutbildning på GIH, har en utbildning i Sportsmanagement eller annan likvärdig utbildning. 


Utöver det vill vi att medarbetaren har genomgått Svenska Fotbollförbundets tränarutbildning minst upp till UEFA B.OM TJÄNSTEN
Tjänsten vi erbjuder är heltid och tillsvidare. Du jobbar med oreglerad arbetstid 40h i veckan. Arbetstiden varierar mellan dagtid, kvällar och helger beroende på hur du planerar arbetet och när verksamheten behöver dig. Vi tillhör kollektivavtal Idrott


Din utgångspunkt är vårt kansli som ligger på gångavstånd från pendeltågsstationen i Spånga. Du kommer också att vara en flitig besökare på de fotbollsplaner som tillhör vårt upptagningsområde. Gläntan BP, Nälsta BP och Spånga IP är exempel på dem.OM ANSÖKAN

Vi kommer att göra löpande intervjuer så vänta inte med att skicka in din ansökan. Den 20/12 stänger vi ansökningsomgången.


Vi vill att du skickar in ditt CV som beskriver vilka erfarenheter du har som kommer att bidra till arbetet hos oss. Ange också löneanspråk. Vi vill också att du skickar med ett personligt brev där du beskriver 3-5 nyckelfaktorer/områden som du ser blir avgörande för oss som förening att arbete med för att vi ska nå upp till vårt uppdrag och vår vision


Du skickar din ansökan till vår ordförande Milou Werth på milou.werth@spangafotboll.se. 

Har du frågor om tjänsten eller ansökan kan du skicka ett e-post till Milou eller ringa henne på  0725-20 89 23. 


Vi ser fram emot att höra från dig!
Nyhetsarkiv
LEDARUTVECKLING!2024-02-26 16:32
Spelformsmöte 20122024-02-12 13:30
Info om fotbollshallen!2023-07-24 13:31
Scam-mail 2023-04-12 11:19
Julstängt på kansliet 2021-12-21 21:30
Årets sista hemmamatch2021-11-13 14:43
Tränare sökes2020-07-03 07:17
UTBILDNINGSVECKAN 20182018-10-08 06:57
2018-08-09 20:12
Damlagets vårsäsong2018-06-26 13:06
 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten