SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Vårt uppdrag - en livslång kärlek till fotboll och föreningen

Spånga IS Fotboll är en ideell förening som erbjuder fotbollsglädje, gemenskap och utveckling i en kvalitativ verksamhet under hela fotbollsresan från de knatte till senior. 


Vi ska inspirera till en livslång kärlek till fotboll och föreningen så att barn, ungdomar och vuxna själva kan avgöra vilka ambitioner de har och vilken roll som fotbollen ska få spela i deras liv. Det gör att så många spelare som möjligt, väljer att fortsätta i vår verksamhet så länge som möjligt. 


Vår fotbollsverksamhet ska vara en plantskola där egna spelare från närområdet skapar en konkurrenskraftig seniorverksamhet på hög Stockholmsnivå och där spelarna ges möjligheten att klättra ytterligare i den nationella fotbollen.


För att lyckas med vårt uppdrag måste vi som förening jobba med följande fyra nyckelfaktorer:


 • Öppen och inkluderande
  vi har en verksamhet som är öppen och inkluderande. Där vi är attraktiva och kan erbjuda verksamhetsformer för många olika människor med olika önskemål och behov.

 • Trygga, positiva och sociala miljöer
  vi har trygga, positiva och sociala miljöer där vi ser hela människan och medlemmarna mår bra, har roligt och får en stark gemenskap 

 • Med kunskap som grund
  ledare, föräldrar, anställda och förtroendevalda har kunskaper för att i sina olika roller kunna stödja, leda, utveckla och bedriva verksamheten i linje med vårt uppdrag och våra värderingar

 • Långsiktig spelarutbildning för alla
  fotbollsverksamheten bedrivs utifrån Spångamodellen där vi ger spelarutbildning för alla med långsiktig utveckling i fokus.
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten