SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Vi utökar stödet till fotbollsverksamheten!
2019-11-05 17:26
Deven Rashed, utvecklingsansvarig

Det är med stor glädje vi idag kan presentera vår senaste värvning till kansliet.

Under ett antal år har vi försökt skapa ett långsiktigt stöd till ledarteam i form av rollen Spelarutvecklare. Att ha personer på fotbollsplanerna för att stödja utveckling av fotbollsverksamheten har varit mycket uppskattad. Det har däremot varit svårt att få en långsiktig lösning med rätt kompetens i en arvoderad roll. 


Därför känns det fantastiskt att vi från och med idag kan välkomna Deven Rashed som nyanställd Utvecklingsansvarig till föreningen.

Välkommen till Spångafamiljen Deven - hur känns det?

- Jag känner ett stort engagemang för den utvecklingsresa som Spånga Fotboll befinner sig mitt uppe i och är redo att bidra till det arbetet. Det känns spännande att bli en del av Spångafamiljen!

 

Du kliver in i rollen som Utvecklingsansvarig - vad ska du göra?

- En del av tjänsten handlar om området spelarutveckling. Huvudtränarrollen i P05:A ingår där och jag ser fram emot att få nyttja mina erfarenheter som akademitränare från bland annat Jönköping Södra IF & Husqvarna FF. Inom spelarutveckling ska jag också driva föreningens träna-mera pass och campverksamhet. Det ska bli roligt att få nytta av min erfarenhet kring spelarutbildning både på planerna men framförallt i arbetet med att vidareutveckla Spångamodellen och skapa stöd och verktyg för hur man som ledare kan omsätta spelarutbildningsplanen i fotbollsvardagen.

 

- Sen ser jag fram emot att få lära känna alla ledare i fotbollsverksamheten då det andra fokusområdet för min tjänst är att jobba med ledarutveckling. Mina uppdrag i IK Frej som utvecklingschef och rollen som sportchef ungdom i Huskvarna FF har gjort mig ödmjuk inför all den kompetens och det engagemang som finns bland ideella ledare. Min roll kommer att vara att finnas nära ledarteamen ute på fotbollsplanerna som ett stöd i att fortsätta utveckla fotbollsverksamheten i linje med Spångamodellen. Jag kommer också att erbjuda olika typer av stödinsatser som till exempel praktiska ledarkvällar i olika teman och kommer göra mitt bästa för att vara ett bollplank åt ledarteamen.

 

Berätta lite om dig själv och din bakgrund - vem är du?

- Jag har mina rötter i den småländska fotbollen men även från storstadsklubbarnas verksamhet i Stockholm. Jag brukar säga att jag är en fotbollsnörd som älskar att grotta ner mig i detaljer kring spelarutbildning.

 

- För mig är fotboll en livsstil där jag haft förmånen att arbeta med utveckling av spelare och ledare i många olika roller. Jag har till exempel jobbat som tränarutbildare för Svenska Fotbollförbundets tränarkurser, varit Akademichef med ansvar att kvalitetssäkra fotbollsverksamheten i linje med svensk elitfotbolls certifieringskrav och haft uppgift att jobba nära ledare för att ge stöd kring deras verksamhet och den fotbollsutbildning de bedriver. 


- Sedan har jag även det senaste året haft förmånen att jobba med statistik kopplat till fotboll för företaget Statscompany (före detta Prozone) där jag fått ytterligare kompetens och erfarenheter som tillåter mig att förstå fotbollen från en annan synvinkel. 


- Så med dessa olika erfarenheter har jag inskaffat olika kompetenser som tillåter mig att kunna vara ett så bra stöd till spelare och ledare som möjligt!Vi hälsar Deven varmt välkommen till spångafamiljen!Nyhetsarkiv
LEDARUTVECKLING!2024-02-26 16:32
Spelformsmöte 20122024-02-12 13:30
Info om fotbollshallen!2023-07-24 13:31
Scam-mail 2023-04-12 11:19
Julstängt på kansliet 2021-12-21 21:30
Årets sista hemmamatch2021-11-13 14:43
Tränare sökes2020-07-03 07:17
UTBILDNINGSVECKAN 20182018-10-08 06:57
2018-08-09 20:12
Damlagets vårsäsong2018-06-26 13:06
 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten