SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Vi söker en erfaren Fotbollskonsulent!
2018-06-03 16:12
Är du redo att anta utmaningen att skapa en attraktiv verksamhet för 13år till senior?
Spånga IS fotboll är mitt uppe i en spännande förändringsprocess för att skapa en långsiktig, hållbar och modern fotbollsverksamhet. Vi står redo att införa de förändringar som krävs för att kunna behålla spelare så länge som möjligt och möta varje individ med en för dem attraktiv och utvecklande fotbollsverksamhet. 
OM TJÄNSTEN
För detta uppdrag söker vi en erfaren Fotbollskonsulent. Du kommer in i ett läge där det finns en tydlig riktning om vart vi ska och vilka värderingar vi ska bygga verksamheten på. Utifrån de ramarna är ditt uppdrag att ta ett helhetsgrepp kring idrottsmiljön. Att identifiera och införa de förändringar som krävs. Det innebär både ett stort utrymme att skapa och bygga upp strukturer för verksamheten men också ett stort ansvar att genomföra planerna och det praktiska arbetet. Exempel på arbetsuppgifter:

- Support och uppföljning av fotbollsverksamheten
- Rekrytering, utveckling och coaching av ledare
- Utveckling och införande av stödfunktioner till lag och ledare
- Planera och genomföra fotbollsskolor 
- Dialog med materialleverantörer och kommun

Din arbetsplats är vårt kansli som ligger på gångavstånd från pendeltågsstationen i Spånga. Du kommer också att vara en flitig besökare på de fotbollsplaner som tillhör vårt upptagningsområde. Gläntan BP, Nälsta BP och Spånga IP är exempel på dem.

Du jobbar med oreglerad arbetstid 40h i veckan. Arbetstiden varierar mellan dagtid, kvällar och helger beroende på hur du planerar arbetet och när verksamheten behöver dig. Vi tillhör kollektivavtal Idrott.

OM DIG
Dina kunskaper
Du har en hög kompetens kring vad goda idrottsliga utvecklingsmiljöer innebär och hur man skapar dem. För att kunna coacha och utveckla våra tränare har du själv erfarenhet av tränaruppdrag för den målgrupp du ska arbeta med och kunskaper kring spelarutbildning och hur man bygger upp en långsiktig fotbollsverksamhet som utvecklar varje individ. Exempel på kunskaper du har med dig till denna tjänst är: 
- idrottslig utveckling, fysiologi, idrottsmedicin, träningslära 
- idrottssociologi, psykologi,  pedagogik och metodik
- att organisera verksamheter och leda människor 
- vad en ideell förening är, hur den styrs och leds och vår roll i fotbollsrörelsen
- insikt i och ett brett kontaktnät inom Stockholmsfotbollen

Dina färdigheter
Du är en person som får saker gjorda från strategisk planering till praktiskt utförande. Du ger service med ett leende och tycker om att finnas till för att andra ska kunna göra sin insats på bästa sätt. Du har en hög kommunikativ förmåga att lyssna in andra människors synpunkter och att förmedla information, både muntligen och skriftligen, så att mottagaren förstår och känner sig bra bemött. 

Din utbildningsnivå
Du är en person som ständigt bygger på din kompetens med formell och ickeformell utbildning och det vill vi se i ditt CV.
Det är viktigt att du har en formell idrottsutbildning som Idrottsorganisationsledarlinje, idrottslärarutbildning, idrottspedagogutbildning, sportsmanagement eller annan likvärdig utbildning. 

Utöver det vill vi att att du har genomgått Svenska Fotbollförbundets tränarutbildning minst upp till UEFA B. 

OM ANSÖKAN
Sök jobbet senast 18 juni 2018. Vi kommer att göra löpande intervjuer så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Du skickar in ditt CV med löneanspråk. Skicka också ett personligt brev där du beskriver vilka nyckelområden som du ser blir avgörande att jobba med för att bygga upp en långsiktig, hållbar och attraktiv fotbollsverksamhet för 13år till senior. Ansökan och frågor om tjänsten skickar du till vår ordförande milou.werth@spangafotboll.se


Nyhetsarkiv
LEDARUTVECKLING!2024-02-26 16:32
Spelformsmöte 20122024-02-12 13:30
Info om fotbollshallen!2023-07-24 13:31
Scam-mail 2023-04-12 11:19
Julstängt på kansliet 2021-12-21 21:30
Årets sista hemmamatch2021-11-13 14:43
Tränare sökes2020-07-03 07:17
UTBILDNINGSVECKAN 20182018-10-08 06:57
2018-08-09 20:12
Damlagets vårsäsong2018-06-26 13:06
 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten