SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Vi söker dig till rollen som Fotbollskonsulent!
2023-09-06 06:00

Nu utökar vi vårt team med en Fotbollskonsulent som har fokus på spelformen 7v7. Vi erbjuder en spännande möjlighet där du får vara med och utveckla vår utbildningsmiljö för 1800 spelare och 400 ledare. 

OM SPÅNGA FOTBOLL
Med 2200 medlemmar är vi en av de största fotbollsföreningarna i Sverige. Vi har 1800 flick- och pojkspelare från 5år till senior som är indelade i över 80 träningsgrupper som leds av 400 ledare.
 
Spånga Fotboll erbjuder fotbollsglädje, gemenskap och utveckling i en kvalitativ verksamhet under hela fotbollsresan från knatte till senior. Vi ska inspirera till en livslång kärlek till fotboll och föreningen så att barn, ungdomar och vuxna själva kan avgöra vilka ambitioner de har och vilken roll som fotbollen ska få spela i deras liv. Vår seniorverksamhet ska vara en plantskola för egna spelare från närområdet som skapar en konkurrenskraftig seniorverksamhet och där spelarna ges möjligheten att klättra ytterligare i den nationella fotbollen.
 
OM UPPDRAGET 
Vi jobbar utifrån Spångamodellen med en tydlig målbild för föreningen och för vår fotbollsverksamhet. I din roll kommer du att jobba nära ledarteamen för att ge dem förutsättningar att genomföra en långsiktig spelarutbildning i en trygg och utvecklande fotbollsmiljö. Det betyder att du kommer att arbeta med:

  • Ledarutveckling där du jobbar med rekrytering av ledare, är ett bollplank för ledarteamen inom spelarutbildning, genomför träningsuppföljning, planerar utbildningar och genomför olika mötesplatser för att utveckla ledarnas kunskaper.

  • Spelarutveckling där du tex slussar in spelare i befintliga lag, bygga samverkan mellan lag, planerar och genomför camper och följer upp fotbollsverksamheten så att den följer Spångamodellen.

  • Lagsupport där du underlättar ledarteamens fotbollsvardag och hjälper dem i olika praktiska frågor de har kring fotbollsverksamheten tex kring material och träningstider.

OM DIG
Du är en person som tycker om att lösa utmaningar och självgående utföra arbetet. Du trivs i en liten arbetsgrupp där man jobbar tight tillsammans för att stötta och utveckla verksamheten och nå föreningens mål. Att stödja och leda andra människor och bidra med insatser som får dem att växa är något som du brinner för. 

 

Du har kunskap om vad en kvalitativ utbildningsmiljö innebär och idéer om hur vi som förening ska jobba för att fortsätta bygga en sådan miljö i varje lag. För att kunna coacha och utveckla våra ledare har du själv erfarenhet av tränaruppdrag, kunskaper kring spelarutbildning och hur man bygger upp en långsiktig fotbollsverksamhet som utvecklar varje individ. Det är en merit om du har arbetet i en förening med ledarutveckling, spelarutveckling och lagsupport tidigare men inte ett krav. 

 

Du har någon form av idrottsutbildning som ex idrottsorganisationsledarlinje, idrottslärarutbildning, idrottspedagogutbildning, sportsmanagement eller liknande. Utöver det vill vi gärna att du har genomgått Svenska Fotbollförbundets tränarutbildning UEFA B. Du är också en person som ständigt fortsätter att lära dig och tycker om att bygga på med nya kunskaper.
 
Det är ett extra plus om du är kvinna då vi tycker att det är viktigt att vårt kansli består av både kvinnor och män.
 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten ingår i vår personalstyrka på fyra personer som är det operativa stödet till förenings- och fotbollsverksamheten. 
 
Du jobbar heltid med oreglerad arbetstid 40h i veckan. Arbetstiden varierar mellan dagtid, kvällar och helger beroende på hur du planerar arbetet och när verksamheten behöver dig. Vi tillhör kollektivavtal Idrott som du kan läsa mer om på Unionens hemsida.
 
Arbetsplatsen är vårt kansli som ligger på gångavstånd från pendeltågsstationen i Spånga. Du kommer också att vara en flitig besökare på de fotbollsplaner som tillhör vårt upptagningsområde. Gläntan BP, Solhems BP, Nälsta BP och Spånga IP är exempel på dem. 
 
OM ANSÖKAN
Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Den 30 september stänger vi ansökningsperioden. 
 
Skicka in ditt CV som beskriver vilka erfarenheter och utbildningar du har. Skicka också ett personligt brev där du beskriver vad det är i tjänsten som du brinner för att arbeta med och hur dina kunskaper och erfarenheter kommer att bidra till arbetet hos oss. Ange också ditt löneanspråk.
 
Du skickar din ansökan till vår ordförande Milou Werth på milou@spangafotboll.se. 
Har du frågor om tjänsten eller ansökan kan du kontakta Milou via e-post eller ringa henne på 0725-20 89 23. 
 
Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig!


Nyhetsarkiv
LEDARUTVECKLING!2024-02-26 16:32
Spelformsmöte 20122024-02-12 13:30
Info om fotbollshallen!2023-07-24 13:31
Scam-mail 2023-04-12 11:19
Julstängt på kansliet 2021-12-21 21:30
Årets sista hemmamatch2021-11-13 14:43
Tränare sökes2020-07-03 07:17
UTBILDNINGSVECKAN 20182018-10-08 06:57
2018-08-09 20:12
Damlagets vårsäsong2018-06-26 13:06
 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten