Aktivitetsinfo: Träningsmatch mot Järla
Viktigt att komma och stötta laget även om man inte kan spela.
Träningsmatch mot Järla IF
2018-03-20 23:29
Ännu en träningsmatch för Spånga och denna gång var det Järla som stod för motståndet. Matchen spelades i Spångas inomhushall vilket gjorde att vi spelade 9-manna fotboll denna dag.
Vi spelade matchen i 3x30 minuter för att ha ett högt tempo och kunna prata med våra lag och se vad som kunde utvecklas halvlek till halvlek.
Matchen startar bra och vi tar ledningen. Tyvärr så får Järla en spelare skadad ganska tidigt i matchen och vi bestämmer oss för att spela 8-8 istället då de inte hade avbytare.
Både vi och Järla kämpar på och det blir en ganska jämn match tillslut. Bägge lagen sätter sin chanser och bägge lagen kämpar på.
Men vi vinner tillslut matchen med 6-4 och vi tar med oss några läxor från denna match.

Nu ser vi fram emot en vecka av träning och nästa match som kommer!
Känns skönt att serien börjar närma sig och så får vi hoppas på att solen kan titta fram och ge oss lite värme.