Dam

Vinst i första omgången av Victoria cup
2020-10-19 13:17
Glada damer efter en härlig vinst med 6-1
I lördags var det dags för första omgången av Victoria cup på Storvretens IP. Tumba var det som stod för motståndet i denna match. Tumba var obesegrade under säsongen och slutade som seriesegrare i div 5. Eftersom Tumba spelade 2 divisioner under oss så fick de börja med att lägga två straffar.

Tumba missar första men sätter andra straffen vilket gör att det står 1-0 innan avspark.
Det tar inte lång tid innan vi reducerar till 1-1 med ett snyggt mål av Denise på hörna från Leila. Vi fortsätter spela på men får väldigt mycket avblåsningar för offside då vi håller bollen lite för länge och inte tajmar våra löpningar. Innan halvtidsvilan gör vi dock 2-1 med mål av Leila och assist av Dina.

I andra halvlek får vi igång spelet och tajmingarna bättre så vi får inte alls mycket offsideavblåsningar. Vi har många väldigt fina anfall och lyckas vinna matchen med 6-1. Målgörare i andra halvlek är Malin, Emma, Sofia och Nike. Vi har 6 olika målgörare i denna match vilket visar på fin bredd i laget. Vår assistdrottning Leila levererade hela 3 av 6 assist denna match.

Nu laddar i för nästa match i Victoria cup som kommer spelas på hemmaplan mot Lindhagen som ligger i div 2 vilket gör att denna gång kommer vi att få börja med en straff. Vi meddelar er så snart matchdatumet är spikat så ni kan följa matchen via appen "Min  Fotboll"