SISTA CHANSEN TILL GARANTERAD PLATS PÅ VÅR KNATTEFOTBOLLSKOLA - ANMÄL ER SENAST DEN 31 MARS!
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
Dam

3-2 vinst i helgens match mot Ekerö
2020-09-15 12:42
Ottilia i tuff närkamp

I helgen var det dags att möta Ekerö borta på Träkvistavallen. Vi fick inte riktigt till spelet i dagens match och det  vi kändes väldigt stressade vilket resulterade i att vi inte rullade boll lika mycket som vi gjort i tidigare matcher.

I halvtid ledde vi med 1-0 genom ett snyggt långskott från Tora, assist från Sofia.E.

I andra halvlek försöker vi att rulla bollen mer och får till några snygga spelkombinationer, Paulina driver på kanten och spelar in till Leila som förlänger till Emma som gör ett inlägg. Inlägget hamnar vid en Ekerö spelare som försöker rensa bort bollen men Otti kan snyggt ta ner bollen utanför straffområdet och skjuta ett snyggt skott i vänstra hörnet. I minut 63 står det 2-0 till Spånga.

Ekerö reducerar till 2-1 i minut 76. Vi får inget grepp om matchen utan vi känns fortfarande stressiga men i minut 86 vinner Malin bollen på Ekerös planhalva, driver bollen på kanten och skjuter bollen i mål. Ett riktigt skönt mål för att lugna våra nerver men i minut 86 får Ekerö en straff som de sätter och det är nervöst ändå till slutsignal. Slutresultatet blir 3-2.

Det är inte våran bästa match i år men vi tar med oss 3 poäng!