Dam

Vilken match det blev
2018-06-19 08:56
Vilken match som spelades på Nälsta BP på måndagskvällen. Bägge lagen startar i ett högt tempo och det smäller ordentligt i närkamperna.
 Lindhagens anfallare kommer riktigt sent in i en duell mot Elsa som står i mål och smäller henne och det blir gult kort men det kunde lika gärna blivit en annan färg på det kortet. Vi spelar på bra men vi blir lite bekväma i markeringsspelet och Lindhagen gör 0-1 efter 30 minuter.

Vi pratar i halvlek om att vi ska fortsätta men att vi inte får ge Lindhagens spelare den där sekunden extra som de fick i slutet av andra. Vi pratar ihop oss och det känns som att vi verkligen ska vända på detta. Vi spelar riktigt bra och vi kämpar på.

Närkamperna blir inte mindre och Tove får en riktigt ful smäll på mittplan och en ful eftersmäll och lämnar planen med dobbmärken på ryggen men domaren bedömmer inte detta som något att ge kort för. Jag tycker vi har spelet och under hela matchen skapar vi massor av chanser som vi tyvärr inte får till. Vi är nära flera gånger under andra halvlek men istället kontrar Lindhagen in 0-2.

Men vi visar en bra inställning och kämpar på hela vägen till domaren blåser av. Tyvärr förlorar vi matchen men vi gör nog spelmässigt vår bästa match och vi kommer att komma till returen riktigt revanschsugna och vi ska bara ha 3 poäng i nästa möte.

Alla 16 spelare gör det riktigt bra och jag är oerhört nöjd med spelarna.

Alltid trist att förlora men en kul grej i matchen är att Camilla Linder från f-04 gör a-lagsdebut.

Efter matchen mot Lindhagen går spelarna på sommaruppehåll spelmässigt. Men vi kommer köra på med träningar några veckor till innan det blir sommarledigt för alla. Snart kommer en sammanfattning av säsongen hittills på hemsidan.