SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
Herr

Åkersberga FC
vs
Spånga IS Fotbollsklubb
Åkersberga FCvsSpånga IS Fotbollsklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 november, 13:00
Plats:Röllingby IP
Aktivitetsinfo: Många provspelare, helst 3 domare
yousef.matta@jarfalla.se
SFK: HD + 1AD
Lovande (och väldigt ung) uppstart av Spångas Herrlag!
2023-11-13 09:21

Spångas Herrlag har genomfört sin första träningsmatch inför säsongen 2024, vi tar med oss 3 väldigt positiva bitar. Vi möter ett seriöst satsande Åkersberga som har en klar målsättning att i år vinna serien (vi är i samma serie kommande år). Ska tilläggas att Åkersberga har långt fler provspelare än vad Spånga har, där flertalet av dessa är minst sagt meriterade spelare.

Spånga börjar dock klart bäst, med ett fantastiskt fint kombinationsspel. Lugnt, metodiskt och säkert, vilket ger ett stort bollövertag och få målchanser bakåt. Framåt skapar vi en del utan att det riktigt brinner till i motståndarmålet. Det positiva spelövertaget fortsätter och förbättras i andra halvlek där vi även släpper till lite mer bakåt. Till sist vinner Spånga klart och rättvist med 3-1 efter 2 säkra straffmål av Mackan samt ett fint spelmål av Bryan efter en fin assist av Noah Bergtoft.

 

Det andra riktigt roliga är att vi fortsätter på den inslagna vägen med att blanda rutin och erfarenhet med många yngre egna spelare, kallade till denna match var hela 7st spelare födda 2005 och en född 2006.

 

Det tredje positiva då? Jo, att vi slapp snö som i förra årets upptakt som även den spelade borta mot Åkersberga som fick avbrytas pga ymnigs snöfall.

 

Vi ser fram emot en härlig försäsong och en ännu roligare säsong 😊

 

Fler bilder hittar ni som vanligt här: www.mikaelwiklund.se


<< Tillbaka

 
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten