Följ vår resa framåt på Facebook, du hittar oss via länken >här< !
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Uppdrag och vision

Vårt uppdrag

Spånga IS Fotboll är en ideell förening som erbjuder fotbollsglädje, gemenskap och en kvalitativ verksamhet under hela fotbollsresan från de yngsta till de äldsta – det som vi kallar för en hållbar föreningsmiljö.


Så många spelare som möjligt ska välja att stanna kvar i föreningen så länge som möjligt. Då har vi de bästa förutsättningar att utveckla den fotbollsglädje och kunnande hos varje individ som de behöver för att själva bestämma över sin framtid och över vilken roll som fotbollen skall få där.

Vår vision - en hållbar föreningsmiljö

Vi har skapat en hållbar förening där såväl spelare som ledare och föräldrar kan utvecklas och umgås i den lokala fotbollen i en trygg och utvecklande miljö. Genom fokus på ständig förbättring och med hjälp av hög kompetens på planen, kansliet och i styrelserummet så lägger vi grunden för en verksamhet som är inkluderande och attraktiv för allt fler samt skapar ett livslångt engagemang för fotboll och Spångafamiljen.


Vi erbjuder en hållbar fotbollsverksamhet som utgår från vad individen vill och kan, där varje spelare får chansen att utveckla sina färdigheter och själva avgör ambitionerna med sitt deltagande. Verksamheten genomsyras av ett långsiktigt arbete där framgångar inte mäts i antal vunna matcher inom barn- och ungdomsverksamheten utan i hur många spelare vi får med oss på resan från barn till ungdom och in i seniorålder.


Genom att vi behåller så många som möjligt, så länge som möjligt och ger dem en långsiktig spelarutbildning är vi också en plantskola där egna spelare från närområdet skapar en konkurrenskraftig seniorverksamhet på hög Stockholmsnivå och där spelare ges möjligheten att klättra ytterligare i den nationella fotbollen.

 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten