Anmälan till årets Knattefotbollsskola för barn födda 2013 och 2014 är nu öppen genom länken >här< !
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Välkommen till Spånga IS Fotboll!
Välkommen att följa med på en fotbollsresa med en förening i framkant!

Följ oss och läs mer här på hemsidan samt i följande kanaler: Facebook | Instagram | Twitter

Telefon: 08- 761 10 11
Övrig personal: kontakt

En intresseanmälan om att bli en del av Spånga Fotboll görs via länkarna här:
 Född 2012 och tidigare | Född 2013 eller 2014

Herrar
Referat: IFK Viksjö - Spånga IS Fotbollsklubb
Herrlaget klart för åttondelsfinal i Stockholm Cup
2019-03-10 20:12, Herrar
Liam Hägvall och Serkan Görgülü, Bryan Chantera, Frans Gabro
Järfällavallen är ett riktigt blåshål, så även på söndagen där dock  Spånga vann ganska enkelt mot IFK Viksjö. Matchen började med en straff för division fem-laget Viksjö, en straff som Adam Skeppmark tog när han slängde sig åt rätt håll.
Både kvinnor och män är självklara som ledare i Spånga IS Fotboll!
2019-03-08 07:00
Riksidrottsförbundets kartläggning visar att vi generellt är 73 procent män och 27 procent kvinnor som är ledare inom barn- och ungdomsidrotten i Sverige. Från åldersgruppen 2007 har vi följt vår rekrytering av ledare till de lag vi startar upp.
Damer
Lägesrapport i damlaget
2019-03-04 11:11, Damer
Träning i fotbollshallen
Vi har haft en härlig försäsong där vi har fokuserat på styrka, kondition och teknik. Nu är vi inne i mars och serien börjar närma sig på riktigt! 
Damer
A-laget visar formen i säsongens andra träningsmatch
2019-02-17 23:46, Damer
Line up Spånga IS mot Rågsveds IF
Under söndagskvällen spelades andra träningsmatchen för säsongen och denna gång mötte vi Rågsveds IF! Ett lag som kom tvåa i div 3B förra säsongen. Vi kommer till matchen med en härlig känsla i kroppen och det kommer visa sig att vi är på gång. 
Herrar
Referat: Åkersberga BK - Spånga IS Fotbollsklubb
Seger med 2-0 i första träningsmatchen
2019-02-17 09:54, Herrar
Serkan, Liam, MAckan, Frans och Bryan.
Klasskillnaden visade sig i första halvlek när Spånga spelade ut division 6-laget Åkersberga BK, som dock kom tillbaks i andra halvlek och det var bara storspel av Spångas målvakt Adam Skeppmark som höll nollan efter flera snabba parader. Till slut vann Spånga med två mål, det sista på stopptid i matchens slutskede.
Damer
Högt tempo och vidare från gruppen i Valbocupen
2019-02-11 22:10, Damer
Stretch inför match mot Sandviken
Riktigt högt tempo i Valbocupen när damlaget för fjärde året i rad åkte till Gävle. En cup som spelas 7mot7 med stora mål och matcherna är 1x25 minuter vilket gör att det är ett riktigt högt tempo i matcherna.
U17 (P02)
Referat: Kungsängens IF - Spånga IS Fotbollsklubb
Klar dominans i försäsongens premiärmatch
2019-02-11 12:50, U17 (P02)
Efter att några veckors ihärdigt snöande skjutit fram lagets matchupptakt på försäsongen var det så äntligen dags för premiär i helgen när Kungsängens U17 tog emot Spångas U17 på det uppvärmda konstgräset i Kungsängen.
Årsmötet pekade riktning för Spångafotbolls framtid
2019-02-01 11:17
Så många spelare som möjligt ska välja att stanna kvar i föreningen så länge som möjligt. Då har vi de bästa förutsättningar att utveckla den fotbollsglädje och kunnande hos varje individ som de behöver för att själva bestämma över sin framtid och över vilken roll som fotbollen skall få där.
Nytt avtal med Adidas och Stadium!
2019-01-21 07:10

Nytt avtal med Adidas och Stadium! Under hösten pågick ett stort arbete med att välja Leverantör samt Återförsäljare där vi efter att ha träffat relativt många kandidater valde att ligga kvar hos Adidas som leverantör men att efter 34 år byta ÅF från InterSport till Stadium! Redan nu kan ni se den nya kollektionen samt skapa inlogg och göra beställningar på: www.stadiumteamsales.se/spangaisfk/fotboll. Vi uppmanar även samtliga medlemmar att (skapa och) koppla sitt medlemskap på Stadium till Spånga (det påverkar inte den personliga bonusen men ger Spånga en extra kickback) Basvaror och provstegar finns även fysiskt redan nu på Stadium vid IKEA i Barkarby. Avtalet är skrivet på 5 år, frågor besvaras av wiklundmikael@outlook.comFölj oss på Facebook
Nyheter från våra lag
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten