Följ vår resa framåt på Facebook, du hittar oss via länken >här< !
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Vår värdegrund
GEMENSKAP. Grundtanken med föreningen är att vara en miljö för både barn och vuxna där vi alla känner oss välkomna och får vara en del av en stor gemenskap. Vi har ett gemensamt ansvar att ta hand, och måna, om varandra - hos oss har alla människor lika värde och behandlas utifrån det.

UTVECKLING. Vi utgår så långt det är möjligt från vad varje enskild individ vill och kan. Det betyder att vi tittar på varje enskild individs förutsättningar och förmåga för att kunna ge den träning som behövs för att spelaren ska uppleva en kontinuerlig utveckling. Hos oss är det inte heller bara spelarna som skall få en kontinuerlig utveckling, även ledare, föräldrar, personal och förtroendevalda har egna spår i vår gemensamma utbildningsplan, allt för att föreningen skall fortsätta utvecklas.

DELAKTIGHET. Spånga IS Fotboll är en ideell förening vilket innebär att alla medlemmar tillsammans bidrar till att verksamheten efterföljer de riktlinjer som finns och därmed fungerar som vi bestämt att det ska. Alla medlemmar har därigenom också möjligheter att på olika sätt vara delaktiga i frågor om hur vi ska driva och utveckla föreningen vidare.

FAIR PLAY. Vi är en förening som står för fair play både på och utanför planen. Det ska vara en positiv upplevelse att möta ett lag eller representanter från Spånga IS Fotboll. Vi ska alltid se till att ha goda relationer med domare och andra föreningars spelare, ledare och föräldrar. När man representerar Spånga IS Fotboll följer man spelreglerna, är positiv i sitt bemötande och uppträder aldrig på ett sätt som skadar föreningen.

 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten