SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Bli partner!
Tillsammans med Spånga IS Fotboll kan ditt företag bidra till en positiv utveckling för barn och ungdomar och utveckla stadsdelen Spånga Tensta. Samtidigt som ni stärker ert varumärke och vässar era affärer och relationer med kunder.

Barn och ungdomar blir allt mer stillasittande. Det påverkar både den psykiska och fysiska ohälsan. Dagens barn kan på grund av detta komma att bli första generationen som får en kortare livslängd än sina föräldrar. Men det positiva är att detta går att förändra!

Genom partnerskap med Spånga IS Fotboll kan ditt företag bidra till vår fotbollsverksamhet så att vi får möjlighet att locka fram rörelseglädjen och skapa intresse för idrott hela livet för allt fler. Genom att fler kan vara en del av vår verksamhet skapas möjlighet för oss att vara med och göra skillnad och påverka individer varje dag. Men vår verksamhet bidrar inte bara till den fysiska hälsan. Fysisk aktivitet i förening är lika viktig för barn och ungdomars mentala hälsa och sociala utveckling. 

Det här är Spångafamiljen
Spånga IS Fotboll är en förening som välkomnar alla. Vi har ett brett upptagningsområde där huvuddelen av medlemmarna kommer från Spånga, Tensta, Vällingby och Bromma.
  • 1800 medlemmar 
  • 1500 spelare från knatte till senior
  • 300 ideella ledare och 30 arvoderade tränare
  • 3000 supportande fotbollföräldrar

Vår fotbollsverksamhet
Den absolut största delen av vår verksamhet består av vår långsiktiga fotbollsutbildning där vi utvecklar barn och ungdomar utifrån Spångamodellen. Vårt mål är inte bara att de ska få utvecklas i det de tycker är roligast: att spela fotboll. Minst lika viktigt är de värderingar, normer och regler som barnen får med sig i samband med vår verksamhet.
  • 70 träningsgrupper och 110 barn- och ungdomslag i seriespel
  • Damlag i div 3 och Herrlag i div 3
  • 10 000 fotbollsaktiviteter (träningar, matcher, cuper) per år
  • 4 Fotbollscamper per år (Påsk, Sommar, Augusti, Höst)
  • Knattefotbollsskolan för våra yngsta lirare 

Läs mer om möjligheterna för ditt företag i menyn ovan. 
Välkommen att kontakta styrelseledamot Jonas Åkesson på jonas.aakesson@gmail.com så att vi tillsammans kan hitta ett partnerskap som möter både ditt företags och Spånga IS Fotbolls bästa.

 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten