SISTA CHANSEN TILL GARANTERAD PLATS PÅ VÅR KNATTEFOTBOLLSKOLA - ANMÄL ER SENAST DEN 31 MARS!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
Herr

Tränarnas tips

Så här tippar tränarna för lagen i div 4N om säsongen 2019:



Bele Barkarby
 

Tränare: Anders Blomqvist

Hur har er försäsong sett ut? Jättebra förutsättningar med i praktiken tre pass per vecka på Järfällavallen, inklusive många träningsmatcher. Föreningen har valt att mer integrera herrlaget med våra duktiga U-lag som spelar i de nationella serierna. Detta gör att vi fått in många duktiga unga, samtidigt som flera äldre har lämnat oss. Vilken placering tar ditt eget lag? Målsättningen  är helt klart division 3. Vilka lag slåss om topplaceringarna? Kista SC, Järfälla och Spånga. Årets överraskningslag? Bollstanäs, en bättre nykomling än vad som är brukligt.



Bollstanäs 
 

Tränare: Peter Göthe

Hur har er försäsong sett ut? Vi har haft en bra försäsong, förstås även med skador och sjukdomar samt med ibland prioriteringsproblem för vuxna spelare med familj. Dock har vi haft hög närvaro när vi haft riktiga fotbollsträningar. Vilken placering tar ditt eget lag? Målbilden för oss som är nya i fyran är övre halvan, säg plats 5-7. Vilka lag slåss om topplaceringarna? Jag tror på Kista som alltid är starka, Sollentuna även om det är svårt att veta hur samarbetet med division 1-laget blir, samt Spånga som spelar en bra fotboll. Årets överraskningslag? Viggan som har lyckats förnya och föryngra sin trupp.



Enebyberg 
 

Tränare: Shadon Makdisi-Somi

Hur har er försäsong sett ut? Den har varit lite upp och ner, bland annat med sjukdomar, men varit OK som helhet, då vi har tränat i RM-hallen. Några spelare är nya och några har fått lämna oss, men stommen är kvar. Vilken placering tar ditt eget lag? Vi kommer inte att bli någon slagpåse, men är samtidigt nöjda med över halvan, säg plats sex. Vilka lag slåss om topplaceringarna? Det kommer att bli en jämn serie med en topp bestående av Sollentuna, Järfälla, Hallonbergen och Spånga blir med där uppe. Årets överraskningslag? Enebyberg och Viggbyholm.



Hallon-bergen   
 

Tränare:Yussuf Saleh

Hur har er försäsong sett ut? Så bra som den kan bli i en kommun utan uppvärmda planer, vi har fått köra mycket fys, men har nu kunnat trappa upp till tre träningar utomhus per vecka. Vilken placering tar ditt eget lag? Jag tror på en placering topp fyra. Hallonbergen spelar ofta bra mot bra motstånd, det gäller i år att även vinna de på papperet lättare matcherna. Vilka lag slåss om topplaceringarna? Vi fokuserar inte på motståndarna, men tror ändå på oss själva och Spånga. Årets överraskningslag? Solna, de har fått in några riktigt erfarna spelare.



Husby       
 

Lagkapten: Armin Iranpak

Hur har er försäsong sett ut? Det är svårt att få tider utomhus, då vi saknar uppvärmt konstgräs eller plogat i närheten, istället har vi kört mycket fys och inomhus. Vilken placering tar ditt eget lag? Vi har några intressanta nyförvärv, 4-5 går nog rakt in i startelvan, därför säger jag övre halvan av tabellen i år. Vilka lag slåss om topplaceringarna? Hallonbergen har värvat bra i år och Kista SC är alltid bra. Årets överraskningslag? Bollstanäs..



Hässelby 
 

Tränare: Claudio Pereyra Suarez

Hur har er försäsong sett ut? Det har varit en rörig försäsong, med turbulens bland både ledare och spelare, nu har vi dock hittat en bra struktur. Samarbetet med BP gör att vi haft bra träningsplaner både på Grimsta och hemma. Vilken placering tar ditt eget lag? I mitten av tabellen. Vilka lag slåss om topplaceringarna? Det kommer att bli en jämn serie, jag sätter dock Järfälla först, följt av Solna, Spånga och kanske Bele om de får ihop laget. Årets överraskningslag? Helt klart Solna.



Järfälla  
 

Tränare: Johan Boyaci

Hur har er försäsong sett ut? Vi har haft stor spelaromsättning, dock är kärnan kvar i laget. Vi har haft goda förutsättningar med träning på ”Vallen”. Vilken placering tar ditt eget lag? Större träningsflit och flera, bra nyförvärv gör att jag vågar säga att vi matchar förra årets tredjeplats, i så fall åker vi på träningsläger 2020! Vilka lag slåss om topplaceringarna? Många lag kommer att ta poäng av varandra i en jämn serie. Jag tippar Spånga, Sollentuna som kört fyra gånger per vecka, Hallonbergen, SC samt Viggan som har ett delvis nytt lag. Årets överraskningslag? Jag hoppas på oss själva och att vi vinner serien!



Kista   SC        
 

Tränare: Zaheer Aslam

Hur har er försäsong sett ut? Den har varit bra, med två träningar på plan per vecka plus fys, med många träningsmatcher och överlag med bra närvaro. Vilken placering tar ditt eget lag? En jämn serie där alla kan slå alla. Vi tror på en placering topp fyra. Jag tror att alla lags resultat de fem, första matcherna blir väldigt avgörande mentalt. Vilka lag slåss om topplaceringarna? Sollentuna och Spånga i topp tillsammans med oss. Årets överraskningslag? Enebyberg, de har nu genomfört sin generationsväxling och har satt defensiven, de kan överraska.



Sollen-   
tuna
 

Tränare: Kim Degernäs

Hur har er försäsong sett ut? Vi har haft goda träningsförutsättningar även i år, med tre pass i hallen per vecka och nio genomförda träningsmatcher. Stora delar av truppen är intakt, 14 spelare är kvar från 2018. Vilken placering tar ditt eget lag? Jag ser att vi har alla möjligheter att vinna serien i år. Vilka lag slåss om topplaceringarna? Det kommer att bli en jämnare serie i år, utan exempelvis Österåker, jag väljer därför att inte spekulera kring topplagen. Årets överraskningslag? Bollstanäs, de har en intressant trupp med flera spelare som återvänt från IK Frej.



Solna                        
 

Tränare: Amine Mammar

Hur har er försäsong sett ut? Vi har tagit oss upp från femman med en stomme av spelare från lägre nivåer och har en mångkulturell trupp, där de flesta är kvar sedan förra året. Vi har tränat på Skytteholm, bra planer men tyvärr på sena kvällstider. Vilken placering tar ditt eget lag? Vi känner ingen press på oss själva, utan tar det som det kommer. Vilka lag slåss om topplaceringarna? Jag har ingen aning, vi fokuserar på den egna inställningen. Årets överraskningslag? Jag har ingen koll på övriga lag utan säger Solna FC.



Spånga       
 

Tränare: Mikael Wallman

Hur har er försäsong sett ut? Den har varit ok, med hyfsade träningsmöjligheter, bland annat i hallen, även om vi hade velat ha fler pass utomhus. Med mindre trupp utan B-lag kommer vi att öka konkurrensen internt.I träningsmatcher har vi periodvis spelat bra fotboll, men även mindre bra. Vilken placering tar ditt eget lag? Spånga vill vara med och kriga i toppen. Vilka lag slåss om topplaceringarna? Sollentuna, Hallonbergen, Kista SC och vi i Spånga. Årets överraskningslag? Enebyberg.



Viggby-  
holm 
 

Tränare: Jocke Olausson

Hur har er försäsong sett ut? Vi har fått in ett antal träningsvilliga spelare från Hudik med omnejd, med egna meriter från tvåan och trean, samt ett antal spelare som spelade i nedlagda Täby City. Vilken placering tar ditt eget lag? Nya spelare, bra träningspass och ett läger nu senast i München göratt vi kan placeras oss topp fyra. Vilka lag slåss om topplaceringarna? Bele Barkarby vinner, följt av Järfälla och Viggbyholm, med Spånga som fyra. Årets överraskningslag? Bollstanäs, är ett bra, spelande gäng.















































 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten