Vilken spelglädje vi visade!
2020-09-22 11:10
Glädjeyra när Emma satte sitt mål
I helgen spelade vi mot Sundbyberg borta på Sundbybergs IP.
Vi inleder matchen lite stressigt och det tar ca tio minuter innan vi får igång vårt passningsspel. När vi börjar rulla bollen får vi igång ett riktigt bra spel. I minut 26 gör vi ett byte och Nike kommer in för första gången i Spångatröjan. Nike är inne i ca 30 sekunder när Leila spelar fram till henne som då sätter bollen i vänsta krysset. Inte långt efter utökar vi ledningen till 2-0 när Zhila passer fram till Sofia.E som får till en sjukt bra träff på bollen, detta kan vara årets mål! Sofia gör precis som Nike, mål efter 30 sekunder på plan.

I halvtid leder vi med 2-0.
I andra halvlek fortsätter vi att rulla bollen och sätter hög press på Sumpan. Detta gör att vi vinner bollen högt upp i plan och kan etablera ett spel. Vi har många fina spelkombinationer och våra hörnor från Leila är fantastiska!
Vi gör hela 3 mål från hörnor av Leila var av Malin sätter två mål och Emma gör ett. Riktigt kul att Emma får göra mål på hennes födelsedag! Stort också att Leila är assist på 4 av 5 mål.
Slutresultatet blir 5-0 till Spånga.