SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
P15

Välkommen till Spånga Fotboll - P15 - 2024
 
Truppen 2024
2024-03-20 11:36

P15A kommer att spela kvalserien till P16 Regional under 2024. Vidare kommer laget att spela Future CUP P15 Elit samt Gothia Cup.  

Provträning
2024-01-05 17:23

Spånga Fotbolls akademiverksamhet är i full gång med träningarna och förberedelserna inför säsongen 2024 och bjuder in till provträningar för nya spelare som vill testa på i vår miljö.

 

I verksamheten så erbjuds en utbildning i linje med Spångamodellen och vår plantskolevision som innefattar att forma morgondagens fotbollsspelare till våra representationslag, men även helst ännu högre upp i seriesystemen.

 

Vilka spelare söker vi? Vi söker spelare som vill träna fyra gånger i veckan plus match(er) och är beredd att jobba stenhårt för sin egen och lagets utveckling i ett stimulerande klimat och positiv miljö på Spånga IP. Som spelare ska du helst ha spelat i division 1 i din ålderskategori.

 

Våra tränare är ambitiösa och motiverade med målbild att hela tiden ta steg framåt tillsammans med spelarna och jobbar i team med övriga akademitränare för att ständigt få feedback kopplat till spelsätt, veckoplanering och analys. Akademilagen har även tillgång till VEO-kameror för att underlätta analysarbetet.

 

Låter detta intressant? Då hör ni av er till via intresseformuläret på spangafotboll.se (här).

I anmälan så vill vi ha födelseår och kontaktuppgifter till spelaren samt vårdnadshavare, vi behöver även info om vilket lag du spelar i, vilken serie du senast spelade i och kort och gott om dig som spelare samt vilka positioner du vill konkurrera på.

 

Truppen 2023
2023-04-26 07:52
 
Några bilder från matchen mot Apollon den 20 mars
2022-04-04 10:59

Fler bilder hittar ni på www.mikaelwiklund.se, klicka på "Spånga" sedan "P09A"

 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten