SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Fotbollscamp - Höst 2021


Spånga IS Fotboll bjuder in till Fotbollscamp - Höst under höstlovet 2021!

 

Inled höstlovet med ett tredagars fotbollscamp för alla spelare i åldrarna 7-12 år (födda 2008-2013) den 2-4 november på Nälsta Bollplan.

 

Campen ligger som en perfekt start på lovet tisdag till torsdag innan fredagen då många familjer sedan åker bort eller är lediga över helgen. 

 

TEMA

Höstcampen har temat modiga, ansvarstagande och kreativa fotbollsspelare och bygger på Spångamodellens utbildningsplan där vi under campen fokuserar på olika teman i anfall och försvar och hur vi kan göra för att på bästa sätt lösa dessa situationer till vår fördel. 

 

Spelarna ges möjlighet att i en härlig gemenskap träna och spela fotboll under ledning av våra välutbildade och meriterade ungdomsledare.

 

DATUM OCH PLATS

Under höstlovets tre dagar, tisdag till torsdag den 2-4 november 2021, 10:00-15:00 på Nälsta Bollplan (Täbylundsvägen 3, Spånga).

 

Möjlighet finns också för de som önskar att lämna och hämta en timme innan eller efter campen då vi håller fotbollsfritids öppet för alla de som önskar med möjlighet att träna lite individuellt eller hänga med kompisarna på fotbollsplanen. Från 09:00 och fram till 16:00 varje dag för de som vill lämna och hämta på väg till och från jobbet eller bara vara så mycket som möjligt på fotbollsplanen!

 


INTRESSEANMÄLAN OCH KOSTNAD

Kostnaden för Höstcampen är 1300 kr och då ingår tre dagars träning, lunch samt mellanmål varje dag samt ett paketet med träningströja för höstcampen, egen vattenflaska och en särskild present från Adidas.

 

Antalet platser till Höstcampen är begränsade till 50 och det är först till kvarn som gäller.

 

Mer information samt anmälan för augusticampen öppnar den 13 September kl. 12:00.

 

Vid bekräftad plats måste naturligtvis fakturan vara betald två veckor innan campen börjar för att få delta.

 

Vid avanmälan efter vecka 41 sker ingen återbetalning.

 

KALLELSE OCH FRÅGOR

En kallelse med mer information skickas ut via mail under vecka 42. Vid frågor kontakta campansvarige Ben Åsberg Cronshaw på ben.asberg-cronshaw@spangafotboll.se.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten