SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Fotbollscamp - Höst 2022
Fotbollscamp - Höst 2022

 

Spånga IS Fotboll bjuder in till Fotbollscamp - Höst under höstlovet 2022!

 

Inled höstlovet med ett tredagars fotbollscamp för alla spelare födda 2010-2014 den 1-3 (vecka 44) november på Nälsta Bollplan.

 

Campen ligger som en perfekt start på lovet tisdag till torsdag innan fredagen då många familjer sedan åker bort eller är lediga över helgen. 

 

TEMA

 

Syftet: Utvecklingscamp med "multi-stationer" 

 

Höstcamp kommer vara den perfekta miljön att förbättra färdigheterna de har lärt sig under året med sitt eget lag, men med nya tränare som har olika idéer, kan ge annorlunda feedback och med andra spelare som är lika motiverad att fortsätta utvecklas på slutet av säsongen.  Vi har skapat nya stationer som kommer utmana spelarna att hitta lösningar tillsammans. Campen kommer fokusera på sex olika tekniska färdigheter som vi använder under olika spelets skeende. Dessa färdigheter inkluderar:

 

  • Passning
  • Avslut
  • 1v1 Försvarsspel
  • Pressa
  • Driva med bollen
  • Ta emot bollen

 

Med nya övningar som utvecklar matchspecifika färdigheter och med både externa tränare och våra egna ledare från Spångas ”Ledarakademi”, så kommer spelarna får riktigt bra träningspass som kombinerar teoretiska och praktiska delar i en grym utvecklingsmiljö.

 

DATUM OCH PLATS

Under höstlovets (vecka 44) tre dagar, tisdag till torsdag den 1-3 november 2022, 10:00-15:00 på Nälsta Bollplan (Täbylundsvägen 3, Spånga).

 

 

INTRESSEANMÄLAN OCH KOSTNAD

Kostnaden för Höstcampen är 1300 kr och då ingår tre dagars träning, lunch samt mellanmål varje dag samt en träningströja från Adidas 

 

Antalet platser till Höstcampen är begränsade och det är först till kvarn som gäller. Mer information samt anmälan för höstcampen öppnar den 15 Augusti kl. 12:00

 

Anmälan till Fotbollscamp - Höst KLICKA HÄR

 

 

Vid bekräftad plats måste naturligtvis fakturan vara betald två veckor innan campen börjar för att få delta.

 

Vid avanmälan efter vecka 41 sker ingen återbetalning.

 

KALLELSE OCH FRÅGOR

En kallelse med mer information skickas ut via mail under vecka 42. Vid frågor kontakta campansvarige Ben Åsberg Cronshaw på ben.asberg-cronshaw@spangafotboll.se.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten