Nu startar vi nya lag för barn födda 2016 - Klicka här för mer information samt anmälan!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
U15

Välkommen till Spånga Fotboll - P17 (P07)

Spånga Fotbolls akademiverksamhet är i full gång med träningarna och förberedelserna inför säsongen 2023 och bjuder in till provträningar för nya spelare som vill testa på i vår miljö.

 

I verksamheten så erbjuds en utbildning i linje med Spångamodellen och vår plantskolevision som innefattar att forma morgondagens fotbollsspelare till våra representationslag, men även helst ännu högre upp i seriesystemen.

 

Vilka spelare söker vi? Vi söker spelare som vill träna fyra gånger i veckan plus match(er) och är beredd att jobba stenhårt för sin egen och lagets utveckling i ett stimulerande klimat och positiv miljö på Spånga IP. Som spelare ska du helst ha spelat i division 1 i din ålderskategori, men inget krav utan mer ett riktmärke av vilken nivå man behöver klara av för att ta en plats i verksamheten.

 

Våra tränare är ambitiösa och motiverade med målbild att hela tiden ta steg framåt tillsammans med spelarna och jobbar i team med övriga akademitränare för att ständigt få feedback kopplat till spelsätt, veckoplanering och analys. Akademilagen har även tillgång till VEO-kameror för att underlätta analysarbetet.

 

Låter detta intressant? Då hör ni av er till akademiansvarig antigen genom intresseformuläret på spangafotboll.se (här) eller ett mejl direkt. I anmälan så vill vi ha födelseår och kontaktuppgifter till spelaren samt vårdnadshavare, vi behöver även info om vilket lag du spelar i, vilken serie du senast spelade i och kort och gott om dig som spelare samt vilka positioner du vill konkurrera på.

 

Akademiansvarig:

Krispin Kuoppala

akademi@spangafotboll.se

073-065 74 75

En sista träningsmatch innans sommaruppehållet
2021-07-01 16:18

Som en sista utbildning och utmaningen innan sommaren mötte vi vårat P06A i en internmatch. Även om 06:orna var numret större gör vi en väldigt bra och fin insats!

 

Fler bilder från matchen: https://www.dropbox.com/sh/vvp9dja55sia8d7/AAAJaXbge2q1K71kWlj0oyOCa?dl=0

 

P07-A välkomnar ytterligare en familj till gemenskapen
2020-05-25 16:11
Den här gången är det Kim Holm med familj som vi välkomnar. Kim kommer närmast från Vasalunds Akademi och vi ser fram emot att ytterligare en fantastisk spelare gör oss sällskap på vår utvecklingsresa framåt.

Lagets målsättning är som vanligt att kunna erbjuda en riktigt bra, och för Stockholm, unik fotbollsutbildning med kvalificerade ledare. Är ni intresserade av att vara med på den resan så följ gärna laget i sociala medier och för provspel eller övrig kontakt hör av er till ungdomsansvarige Stefan Sundbeck på 0708-82 82 83 eller stefan.sundbeck@spangafotboll.se
P07-A välkomnar 5 nya spelare med familjer
2020-02-12 12:45
Inför säsongen 2020 välkomnar vi Lino, Kristian och Kerim, närmast från BP, samt Mohammed och Haben, från AIK, till Spånga P07-A och Spångafamiljen. 

Vi går nu en spännande vårsäsong till mötes där vi fortsätter vår nya utvecklingsresa framåt med en grupp som redan nu visar på en fantastisk sammanhållning och gemenskap.

Målsättningen är som vanligt att kunna erbjuda en riktigt bra, och för Stockholm, unik fotbollsutbildning med kvalificerade ledare. Är ni intresserade av att vara med på den resan så följ gärna laget i sociala medier och för provspel eller övrig kontakt hör av er till ungdomsansvarige Stefan Sundbeck på 0708-82 82 83 eller stefan.sundbeck@spangafotboll.se
Uppstart P07-Akademi
2019-11-14 22:23
Inför 2020 startar P07-Akademi upp med en trupp på 12 spelare. Truppen leds under vintern av Homan Beglarbegian som nu är hemkommen från sitt senaste internationella tränaruppdrag och som under hösten har klivit in i Spånga Fotboll. Vi hälsar spelare samt familjer, såväl som Homan, varmt välkomna.

För provspel, använd formuläret via länken här!
Eller kontakta ungdomsansvarige Stefan Sundbeck på 0708-82 82 83 eller stefan.sundbeck@spangafotboll.se
GIF Sundsvall Cup
2019-01-23 16:00
Glada killar efter fin avslutning på GIF Sundsvall Cup
I helgen 18-20 januari var vi uppe i Sundsvall och spelade GIF Sundsvall Cup i fina Nordichallen. Vi mötte givetvis andra Stockholmslag (ofrånkomligt :-)) men det var extra kul att spela mot GIF Sundsvall. Två oavgjorda matcher i början av turneringen och sen avslutade vi med tre vinster där vi i sista matchen bjöd åskadarna på riktigt fin fotboll. En turnering vi varmt kan rekommendera.


Jultomten kom
2019-01-07 14:42
Det fanns flera "snälla barn"
På sista träningen innan juluppehållet kom tomten och besökte P07-2. Alla barn hade tydligen varit "snälla" och fick en liten julklapp av tomten.
Pris för "Bästa spel" - Edsviken Cup 2018
2018-11-21 20:17
Så här glada är vi efter pris för "Bästa spel" i Edsviken Cup 2018
Stolta ledare och spelare i P07:2 efter priset Bästa spelet i Edsviken Cup 2018.
S:t Eriks-Cupens Dag på Tele2
2018-09-11 11:56
Den 8 september spelade vi vår Sanktan match mot Karlberg på Tele2. Det blev en rolig och minnesvärd eftermiddag.

 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten