SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Digitalt verktyg för dig som Spångaledare!

Spånga Fotboll har en egen app som heter Spångaledaren och som är till för att stödja och inspirera våra ledare i hela föreningen. För att få tillgång till appen så behöver du göra följande:

 1. Ladda ner appen "Team Stack App" på din telefon.
 2. Skapa ett eget inlogg på appen.
 3. Sök efter "Spångaledaren" genom att klicka på "Find your team/club".
 4. Därefter ansöker du om att få tillgång till appen genom att klicka på "Request to become a member".
 5. Då får föreningen en notifiering om att du vill få tillgång till appen och kommer då att acceptera dig.

OBS! Viktigt att du skriver in ditt fullständiga namn när du skapar ett inlogg samt även vilket lag du tillhör, så att vi i föreningen kan se vem inlogget gäller. 

 

I "Spångaledaren" får du som ledare möjlighet att få tillgång till en rad olika material, bland annat:

 

Spångamodellen:

 

Under varje år håller Spånga Fotboll interna ledarutbildningar för våra tränare i dem olika spelformerna. Genom våra ledarutbildningar tar vi fram idéer om vad det är ledare bör fokusera på under året, varför dessa principer bör utvecklas och hur man genomför rätt spelarutbildningsplan.

 

I appen får du som ledare tillgång till bland annat föreningens styrdokument "Spångamodellen", spelidé för ditt lags aktuella spelform samt andra nyttiga dokument som kommer hjälpa dig i din roll som ledare i föreningen.

 

Träningsbank:

 

I appen hittar du även föreningens träningsbank som innehåller en rad olika övningar kopplat till Spångamodellen. Samtliga övningar har tagits fram av kansliet och är noggrant utvalda för skapa den fotbollsutbildning som föreningen önskar. Övningarna har delats upp i olika kategorier baserat på olika spelformer och ålder på spelarna.

 

Träningsuppföljning:

 

En viktig del av föreningens ledarutbildningsplan är att kontinuerligt göra träningsuppföljningar på våra lag och ge feedback till våra ledare. Ledarutbildningsplanen fokuserar på tre huvudområden:

 • Ledarskap
 • Pedagogik
 • Fotbollskompetens

I "Spångaledaren" kan du som ledare ta del av de olika mallar vi som förening använder oss av när vi gör träningsuppföljningar och på så sätt veta vad det är ni som ledare ska prioritera i ovanstående områden. Exempelvis:

 • Pratar ni som ledare om Spångamodellen och föreningens värdering med spelarna?
 • Är övningarna ni använder under träning kopplat till matchspel? 
 • Finns det en tydlig progression mellan övningarna?

 

Utöver detta så finns det betydligt mer inne i appen. Vid eventuella frågor eller funderingar gällande appen/inloggning, kontakta föreningens fotbollsutvecklare Ben Åsberg Cronshaw på 076-882 82 06 ben.asberg-cronshaw@spangafotboll.se.

 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten