SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Mobilverktyg för ledare
OBS! Under 2020 skiftar vi till en intern Spånga-app för ledare, för mer information och tillgång kontakta ben.asberg-cronshaw@spangafotboll.se

Föreningens mobilverktyg är uppbyggt lagvis och varje ledarstab har tillgång till sitt eget lag och dess kalender samt träningsplanering. Utöver en grund för träningsplanering som alla ledare kring laget själva kan justera och kommunicera kring via appen finns också möjligheten att läsa mer om vår Spångamodell och andra delar av fotbollsvärlden i olika utbildningsmoduler samt möjligheten att kunna se videos och läsa på om instruktionspunkter kring olika fotbollsaktioner och givetvis även alla övningar som används.

För tillgång till föreningens mobilverktyg för träningsplanering och spelarutbildning som ledare kontakta er ansvariga fotbollskonsulent (kontaktuppgifter finns vi länken om ni klickar här!). Observera att du behöver vara registrerad ledare i Spånga Fotboll. Appen finns till både Iphone och Android.

För närvaroregistrering finns även mobilappen "SportAdmin" till både Iphone och Android, dina inloggningsuppgifter till hemsidan och intranätet gäller även i mobilappen där och det går snabbt att komma igång med närvarohanteringen.
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten