SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Sök tjänsten som fotbollskonsulent!
2024-05-06 16:15

Med 2200 medlemmar får du jobba i en av de största fotbollsföreningarna i Sverige. Vi har 1800 flick- och pojkspelare från 5år till senior som är indelade i över 80 träningsgrupper som leds av 450 ledare.

OM SPÅNGA FOTBOLL

Spånga Fotboll erbjuder fotbollsglädje, gemenskap och utveckling i en kvalitativ verksamhet under hela fotbollsresan från knatte till senior. Vi ska inspirera till en livslång kärlek till fotboll och föreningen så att barn, ungdomar och vuxna själva kan avgöra vilka ambitioner de har och vilken roll som fotbollen ska få spela i deras liv. Vår seniorverksamhet ska vara en plantskola för egna spelare från närområdet som skapar en konkurrenskraftig seniorverksamhet och där spelarna ges möjligheten att klättra ytterligare i den nationella fotbollen.
 
OM ROLLEN
Tillsammans med kollegorna på fotbollskansliet är ni stödet till fotbollsverksamheten. 

I din roll kommer du att ha fokus på träningsgrupperna i spelformerna 3v3 och 5v5. Du jobbar med:

  • Lagsupport du är kontaktperson för de ca 30 ledarteamen i dina spelformer där du servar ledarteamen i deras fotbollsvardag med behov och frågor de har kring fotbollsverksamheten.

  • Ledarutveckling du är tränarnas tränare där du jobbar med att rekrytera ledare, planera och genomföra internutbildning för tränare i teori och praktik, följer upp träningar och matcher och coachar ledarteamen att bedriva fotbollsverksamheten i linje med vår spelarutbildningsplan.

  • Spelarutveckling du har hand om alla frågor kring spelare som börjar och slutar i träningsgrupperna, skapar samverkan mellan träningsgrupper för att på bästa sätt möta spelarnas behov, följer upp fotbollsverksamheten i träningsgrupperna så att den följer Spångamodellen och ansvarar för knattefotbollsskolan som är föreningens viktigaste rekryteringsinsats.

OM DIG
Du är en person som tycker om att lösa utmaningar, självgående utföra arbetet och du gillar mixen av administration och praktiskt arbete i fotbollsverksamheten. Du trivs i en liten arbetsgrupp där man jobbar tight tillsammans för att stötta och utveckla verksamheten och nå föreningens mål. Att stödja och leda andra människor och bidra med insatser som får dem att växa är något som du brinner för. 

 

För att kunna coacha och utveckla våra ledare behöver du själv ha erfarenhet som fotbollstränare och förstår vad det innebär att jobba med långsiktigt spelarutbildning. Det är en merit om du har arbetat i en förening med ledarutveckling, spelarutveckling och lagsupport tidigare men inte ett krav. 

 

Du har någon form av idrottsutbildning som tex idrottsorganisationsledarlinje, idrottslärarutbildning, idrottspedagogutbildning, sportsmanagement eller liknande. Utöver det vill vi gärna att du har genomgått Svenska Fotbollförbundets tränarutbildning C. Du är också en person som ständigt fortsätter att lära dig och tycker om att bygga på med nya kunskaper.
 
Det är ett extra plus om du är kvinna då vi tycker att det är viktigt att vårt kansli består av både kvinnor och män.
 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten ingår i vår personalstyrka på sex personer som är det operativa stödet till förenings- och fotbollsverksamheten. 
 
Du jobbar heltid med oreglerad arbetstid 40h i veckan. Arbetstiden varierar mellan dagtid, kvällar och helger beroende på hur du planerar arbetet och när verksamheten behöver dig. Vi är självklart en juste arbetsplats och tillhör kollektivavtal Idrott som du kan läsa mer om på Unionens hemsida.
 
Arbetsplatsen är vårt kansli som ligger på gångavstånd från pendeltågsstationen i Spånga. Du kommer också att vara en flitig besökare på de fotbollsplaner som tillhör vårt upptagningsområde. Gläntan BP, Solhems BP, Nälsta BP och Spånga IP är exempel på dem. 
 
OM ANSÖKAN
Vi kommer att genomföra intervjuer löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Den 21 maj stänger vi ansökningsperioden. 
 
Skicka in ditt CV som beskriver vilka erfarenheter och utbildningar du har. Skicka också ett personligt brev där du beskriver vad det är i tjänsten som du brinner för att arbeta med och hur dina kunskaper och erfarenheter kommer att bidra till arbetet hos oss samt ditt löneanspråk.
 
Du skickar din ansökan till vår ordförande Milou Werth på milou@spangafotboll.se. 
Har du frågor om tjänsten eller ansökan kan du kontakta Milou via e-post eller ringa henne på 0725-20 89 23. 
 
Varmt välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig!


Nyhetsarkiv
LEDARUTVECKLING!2024-02-26 16:32
Spelformsmöte 20122024-02-12 13:30
Info om fotbollshallen!2023-07-24 13:31
Scam-mail 2023-04-12 11:19
Julstängt på kansliet 2021-12-21 21:30
Årets sista hemmamatch2021-11-13 14:43
Tränare sökes2020-07-03 07:17
UTBILDNINGSVECKAN 20182018-10-08 06:57
2018-08-09 20:12
Damlagets vårsäsong2018-06-26 13:06
 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten