SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
P19

Arameisk Syrianska
vs
Spånga IS Fotbollsklubb
Arameisk SyrianskavsSpånga IS Fotbollsklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 24 april, 20:00
Plats:Brunna IP, Botkyrka
Samling:19:00
Aktivitetsinfo: B-lagsmatch tillsammans med Herrlaget.
Matchstart: ons 24 april, 20:00
Plats: Brunna IP 2
Tävling:
SSH 2
Matchnummer: 150305010
Samling: 1900 Syrianska
Heroisk insats i Botkyrka!!
2024-04-25 10:15

B-lagsmatcher är luriga, spelare från Herrlaget och juniorspelare från P19 ska spela ihop, ofta olika spelare vid varje match, likaså ett svårdefinierat motstånd! Denna kväll inleds med ett antal avhopp varpå vi mönstrar endast 11 spelare utan avbytare, därtill vetskapen att motståndarna mönstrar ett par etablerade division 2 spelare = utmaning! Märk oxå att  2 av juniorspelarna gör sina seniordebuter denna onsdagskväll.

Vi börjar lugnt, metodiskt och relativt tryggt även om vi är ganska tillbakatryckta och inledningsvis är troligtvis vår målvakt den med flest bollkontakter på plan. Redan i 12e minuten får Arameisk Syrianska in sitt första mål, men nu börjar coach Niklas få koll på vilka spelare som bör spela var. Ett heroiskt kämpande Spånga, ledda på plan av kapten Leo orkar slita i 90 minuter och till sist vinner vi faktiskt med 3-2 även om just resultaten i B-lagsserien inte är så viktiga (speltid och seniorerfarenhet är det som är viktigast).

Sammanfattningsvis är det några (få) spelare och ledare som inte ångrar en sen kväll i Botkyrka! :-)

 

Fler bilder: www.mikaelwiklund.se


<< Tillbaka

 
 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten