SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
P19

Spånga IS FK 1
3 - 4
Sollentuna FK (1)
Spånga IS FK 13 - 4Sollentuna FK (1)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 maj, 18:00
Plats:Spånga IP Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 158004028
Samling:16:30
P19: Uddamålsförlust med mersmak?
2024-05-05 21:08

Vi tog emot obesegrade, mycket stabila och starka Sollentuna på ett småsnålt Spånga IP, väl medvetna om att nu skulle det bli åka av. Inför matchen var Sollentuna och vi de två lagen med minst insläppta mål, enda lagen med hållna nollor, dock med en klar poängfavör till Sollentuna.

Och första halvlek visar oxå Sollentuna varför dom är obesegrade då vi är ganska rejält nertryckta även om vi faktiskt gör första målet, dock hinner Sollentuna göra 4 mål, varav en straff innan vi just före halvtid reducerar till 2-4.

Andra halvlek är vi lika nertryckta första 15-20 minuterna men vår målvakt gör nog fler konstiga räddningar än vad som borde vara möjligt, så 2-4 står sig och vi börjar komma in i matchen och sista 25 är vi hetast och vill mest, vi får in 3-4 reduceringen och har faktiskt 3-4 klara lägen mot slutet utan att lyckas kvittera. Matchen slutar 3-4 och sista 25 gav mersmak, även om en poäng, sett till hela matchen, hade varit långt ifrån rättvist.

Nästa vecka väntar ännu en tuff fajt då vi ska möte Bollstanäs borta!


<< Tillbaka

 
 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten