Nu bildar vi nya lag för barn födda 2015! Klicka här för mer information samt anmälan.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Tränarroller att söka inför 2022
2021-09-29 18:32

Spånga Fotboll är en av Stockholms största fotbollsföreningar med över 1600 spelare och 300 ledare. Brinner du precis som vi för att utveckla framtidens fotbollsspelare och bygga en plantskola för unga spelare i Stockholmsfotbollen? Läs mer och sök till någon av våra tränarroller idag.

OM OSS
Spånga Fotboll har ca 40 arvoderade tränaruppdrag i vår akademiverksamhet för flick- och pojklag från 13-19 år samt dam- och herrsenior i div 3. Vi är en välfungerande förening med ordning och reda, god ekonomi och en struktur där vi tillsammans brinner för fotbollsutveckling.
 
Vi ger dig tillgång till Spångamodellen som är föreningens spelarutbildningsplan och genom vår ledarutvecklingsmodell får du ta del av både intern och extern tränarutbildning och stöd i din egen utvecklingsresa som tränare. Varje tränarroll är arvoderad utifrån uppdraget, din kompetens och erfarenhet samt utbildningsnivå. 
 
OM DIG
Som tränare i Spånga Fotboll brinner du för att utveckla varje spelare, du skapar en utbildningsmiljö där spelare kan växa och du genomför en långsiktig fotbollsutbildning. Du är en lagspelare som gillar att jobba tillsammans med andra och kommer att ingå i ett ledarteam med olika roller där ni driver verksamheten i linje med Spångamodellen och föreningens mål.
 
DIN INTRESSEANMÄLAN 
Skicka ditt tränar-CV till kansli@spangafotboll.se där du:
  • Skriver vilka tränarroller du har haft  
  • Skriver vilka tränarutbildningar du har gått och gör en önskelista med utbildningar du skulle vilja gå under 2022 
  • Beskriver dig själv, hur du är som ledare och hur våra spelare kommer att uppleva dig
  • Beskriver vad det är som driver dig, varför brinner du för tränarrollen?
  • Skriver om du har några önskemål om tränarrollen tex om det är någon särskild spelform du trivs bäst att jobba med.  
 
Om vi ser att du vill samma sak som oss så vill vi gärna träffa dig och prata mer om hur du kan vara en del i Spånga Fotboll.

 

Hör av dig!


Nyhetsarkiv
Tränare sökes2020-07-03 07:17
UTBILDNINGSVECKAN 20182018-10-08 06:57
2018-08-09 20:12
Damlagets vårsäsong2018-06-26 13:06
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten