Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
Herrar

Spånga IS Fotbollsklubb
6 - 3
Långholmen FC
Spånga IS Fotbollsklubb6 - 3Långholmen FC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 mars, 16:00
Plats:Stadshagens IP
Samling:14:30
Aktivitetsinfo: Chris Allen, chris.allen.taby@engelska.se,
0766078971
LFC fixar tre domare
Stabil seger i träningsmatch mot Långholmen FC
2019-03-03 11:56
Spångas herrar hade inga problem att besegra Långholmen med 6-3, efter 5-1 i paus.
Lördagens träningsmatch på Stadshagens uppvärmda konstgräs gav Spångas tränare Micke Wallman och Jannis Pappas några bra besked. För det första att spelstilen med tre offensiva anfallare framför ett arbetande mittfält fungerar bra mot ett "tyngre" motstånd. För det andra att Armin  Bajramovic, provspelande målvakt senast i Kungsängen, styrde spelet bra bakifrån.

För det tredje att Tahsin Anar och Kim Strand fungerar bra tillsammans som innerbackar, för det fjärde att Alexander Pethrus, provspelande target player, kommer alltmer in i spelet, samt - och kanske viktigast - för det femte att spelförandet fungerar bra, med bollrullning på egen planhalva, följt av djupledsbollar och ryck framåt på kanterna.

Nu ska väl, i objektivitetens namn, sägas att Långholmen inte var speciellt svåra, framförallt inte i första halvlek, även om laget spottade upp sig i andra.

Målgörare för Spånga var Nemanja Marojevic, Frans Gabro, Alexander Pethrus, Dana Oprea, Alexander en gång till samt Markus Blomquist.

Härnäst väntar IFK Viksjö hemma på Järfällavallen söndagen den 10 mars kl 13:30 i nästa omgång av Stockholm Cup, med en inledande straff för dem.

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten