SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Fotbollscamp - Påsk 2023

Påskcamp 5v5 & 7v7 - 2023

 

Spånga IS Fotboll bjuder in till Fotbollscamp - Påsk under påsklovet 2023!

 

 

Inled påsklovet med ett tredagars fotbollscamp för alla spelare födda 2015-2011 den 11-13 april på Nälsta BP och Solhems BP. Påskcamp är en perfekt aktivitet att vara med på efter långhelgen och vi vill se så många spelare med på planen! 

 

TEMA

 

Syftet: Speluppbyggnad/Förhindra Speluppbyggnad

 

Under Påskcampen så kommer alla spelare få en utbildning i spelets skeenden Speluppbyggnad/ Förhindra speluppbyggnad. Spelarna kommer att lära sig att spela i små grupper och hålla possession, röra sig för att stödja bollhållaren under matchliknande övningar och lära sig att använda olika passningar beroende på matchsituationen de befinner sig i. Samtidigt som fokus kommer att ligga på hur man spelar med bollen kommer försvarare att få feedback om hur man stoppar laget i besittning från att hålla bollen och passa till lagkamrater.

 

Med stöd från våra tränare, som har utbildats i denna specifika spelets skeende, så kommer denna camp att hjälpa spelare att gå från att utveckla individuella färdigheter till att anfalla/försvara i små lag i områden på planen som är mycket överbelastade.

 

Lagets arbetssätt vi kommer fokusera på under campen är:

 

Speluppbyggnad:

  • Skapa Trianglar
  • Varierande Passningar
  • Passning på rätt fot
  • Rörelse utan boll

 

Förhindra Speluppbyggnad:

  • Kroppspositionering
  • Press
  • Markering

 

LAG CAMP  

Är du och ditt team intresserade av att komma campen tillsammans?

 

I år har vi möjlighet för ditt lag att anmäla sig till campen, där vi kommer att tillhandahålla tränare för ditt lag att träna under de tre dagarna, kopllar utbildningen under camp tills vad laget har jobbat med under våren, äta lunch tillsammans och lära oss massor med vårt stöd.

 

OBS. För att detta ska hända behöver vi fler än 10 spelare från ditt lag för att anmäla sig till lägret.

 

DATUM OCH PLATS

Under påsklovets tre dagar, tisdag till torsdag den 11-13 april 2023, 10:00-15:00 på Nälsta BP (Täbylundsvägen 3, Spånga) och Solhems BP (Gribbyvägen 101, 163 55, Spånga).

 

 

ANMÄLAN OCH KOSTNAD

Kostnaden för Påskcampen är 1300 kr och då ingår tre dagars träning, lunch samt mellanmål varje dag samt en unik mössa för påskcampen.

 

Antalet platser till Påskcampen är begränsade och det är först till kvarn som gäller. Mer information samt anmälan för påskcampen öppnar den 30 Januari kl. 12:00

 

OBS: Vid avanmälan efter anmälningen sker ingen återbetalning.

 

Anmälan - PÅSKCAMP: KLICKA HÄR

 

 

KALLELSE OCH FRÅGOR

En kallelse med mer information skickas ut via mail under vecka 13. Vid frågor kontakta campansvarige Ben Åsberg Cronshaw på ben.asberg-cronshaw@spangafotboll.se 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten