SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Fotbollscamp - Påsk 2024

Varmt välkommen till Spånga Fotbolls Påskcamp 2024!

 

Nu är anmälan öppen för årets första fotbollscamp hos oss i Spånga Fotboll! Campen kommer att genomföras den 2 - 4 april mellan klockan 09:00 - 15:00 samtliga dagar. Det kommer finnas möjlighet att lämna spelarna tidigare samt hämta lite senare vid behov. 

 

Antalet platser till campen är begränsade och det är först till kvarn som gäller. Kostnaden för campen är 1495 kr och i det ingår det förut träningspassen, lunch och mellanmål varje dag samt den nya, blåa Spånga tränings t-shirten. 

 

Spelarna kommer att delas in i olika grupper baserat på vilken spelform dem tillhör och ni anmäler således er till den specifika spelformen ert barn spelar. Vi kommer även genomföra en specifik målvaktscamp för spelare födda 2012.

 

PÅSKCAMP 5v5 - För spelare födda 2015 - 2016 - KLICKA HÄR FÖR ANMÄLAN!

 

PÅSKCAMP 7v7 - För spelare födda 2012 - 2014 - KLICKA HÄR FÖR ANMÄLAN!

 

PÅSKCAMP MÅLVAKT - För spelare födda 2012 - KLICKA HÄR FÖR ANMÄLAN!

 

Om du är född 2013 och önskar vara med på målvaktscampen, vänliga kontakta fotbollskonsulent Ioannis på mail ioannis.kasagiannis@spangafotboll.se

 

VARMT VÄLKOMNA MED ER ANMÄLAN!

 

Vid eventuella frågor eller funderingar gällande Påskcampen, vänligen kontakta vänliga kontakta fotbollskonsulent Ioannis på mail ioannis.kasagiannis@spangafotboll.se

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten