Nu är anmälan till årets knattefotbollsskola öppen för barn födda 2016 & 2017! Klicka här för mer information samt anmälan.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
F14-2

Spånga F14-2
vs
Spånga F14-3
Spånga F14-2vsSpånga F14-3

  INFORMATION

Matchstart:lör 09 oktober, 11:45
Plats:Nälsta BP
Samling:11:30, Nälsta Bollplan
Aktivitetsinfo: Hej!

Som vanligt gäller kläder efter väder, skor för ändamålet, uppsatt hår, benskydd och fylld vattenflaska. Inget matchställ utan det blir västar såsom under kaninbursligan.

Det är mitt under lunchtid så ta gärna med nått enkelt att äta mellan matcherna.

Klubben arrangerar en matchcamp på Nälsta BP för oss med lag födda 2014, där vi kommer få prova på att spela matcher i spelformen 5 mot 5. Detta är ju för att vi skall bli bekanta med spelformen i St Erikscupen som börjar nästa säsong.

Nälsta Bollplan ligger på Täbylundsvägen 3 och det finns en parkering precis bredvid planen. Vill ni vara med och titta på matcherna så går det bra, men vi får givetvis ha i åtanke att det fortfarande är en pandemi och att vi i sådant fall håller avstånd till varandra.Trupp:Aline Regnér
Alva Jakobsson
Denise Coskun
Esther Söderblom
Josefine Frodestedt
Klara Levin
Leah Klockarås
Linnea Blockert Sundin
Mary Janland
Olivia Lundkvist
Signe Berglin-Fasth
Stella Koski
Stella Mekonen

<< Tillbaka

 
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten