Nu bildar vi nya lag för barn födda 2015! Klicka här för mer information samt anmälan.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Fotbollscamp - Påsk 2021

 

 

Spånga IS Fotboll bjuder in till Fotbollscamp - Påsk under påsklovet 2021!

 

 

Inled påsklovet med ett tredagars fotbollscamp för alla spelare i åldrarna 9 -13 år (födda 2008-2012) den 6-8 april på Nälsta BP. Campen ligger som en perfekt start på lovet tisdag till torsdag, efter en long helg och innan långfredagen då många familjer sedan åker bort eller är lediga över långhelgen.

 

TEMA

Påskcampen har temat modiga fotbollsspelare och bygger på Spångamodellens utbildningsplan där vi under campen fokuserar på 1v1-situationer i anfall och försvar och hur vi kan göra för att på bästa sätt lösa dessa situationer till vår fördel. 

 

Spelarna ges möjlighet att i en härlig gemenskap träna finter, dribblingar och pressteknik under ledning av våra entusiastiska och motiverade unga ledare.

 

Är du målvakt? Då finns under veckan en speciell målvaktsgrupp som har målvaktsspelet som tema.

 

 

DATUM OCH PLATS

Under påsklovets tre dagar, tisdag till torsdag den 6-8 april 2021, 10:00-15:00 på Nälsta BP (Täbylundsvägen 3, Spånga).

 

Möjlighet finns också för de som önskar att lämna och hämta en timme innan eller efter campen då vi håller fotbollsfritids öppet för alla de som önskar med möjlighet att träna lite individuellt eller hänga med kompisarna på fotbollsplanen. Från 09:00 och fram till 16:00 varje dag för de som vill lämna och hämta på väg till och från jobbet eller bara vara så mycket som möjligt på fotbollsplanen!

 

ANMÄLAN OCH KOSTNAD

Kostnaden för Påskcampen är 1300 kr och då ingår tre dagars träning, lunch samt mellanmål varje dag samt ett paketet med unik träningströja för påskcampen, egen vattenflaska och en särskild present från Adidas.

 

Antalet platser till Påskcampen är begränsade och det är först till kvarn som gäller. Mer information samt anmälan för påskcampen öppnar den 8 Februari kl. 12:00

 

Anmälan - SPELARE: FULLBOKAT

Anmälan - MÅLVAKTER: FULLBOKAT

 

Efter att ni har anmält er skickas en bekräftelse samt faktura till er via e-post. Fakturan måste vara betald två veckor innan campen börjar för att få delta. Vid avanmälan efter vecka 12 sker ingen återbetalning.

 

KALLELSE OCH FRÅGOR

En kallelse med mer information skickas ut via mail under vecka 12. Vid frågor kontakta campansvarige Ben Åsberg Cronshaw på ben.asberg-cronshaw@spangafotboll.se 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten