NU ÄR ANMÄLAN TILL KNATTEFOTBOLLSSKOLAN 2024 ÖPPEN - KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION SAMT ANMÄLAN!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Knattefotbollsskola för barn födda 2019

Spånga IS Fotboll bjuder in till knattefotbollsskola under 2024 för alla barn födda 2019!

 

Deltagarna kommer under 6 pass på våren och 6 pass på hösten få en inblick i spelet fotboll på ett roligt och utvecklande sätt. Träningarna kommer att ledas utav föreningens ungdomsledare, som är utbildade och kompetenta i vår gemensamma utbildningsplan som vi kallar Spångamodellen.

 

PLATS & TID

Knattefotbollsskolan hålls måndag till torsdag på våra olika träningsplaner; Solhems BP, Nälsta BP, Kälvesta BP och Spånga IP.  Träningarna kommer att genomföras mellan klockan 17:00 - 18:00 och startar under vecka 17. Ni väljer själva vilken dag & plan ni vill vara med på utefter vad som passar er bäst. Knattefotbollsskolan pågår sedan den dag & plan ni väljer fram tills vecka 22 innan vi tar ett sommaruppehåll. Återstart sker sedan vecka 34 och pågår fram tills vecka 39.

 

KOSTNAD & BETALNING

Kostnaden för knattefotbollsskolan är 1 500 kr och då ingår det förutom träningstillfällena även en Spånga-tränings T-shirt från Adidas, en vattenflaska och en egen fotboll. Betalning gör ni direkt i samband med er anmälan via vårt bokningssystem.

 

ANMÄLAN

Anmälan gör du via vårt bokningssystem som du hittar genom att KLICKA HÄR!

 

Efter att ni har anmält er så får ni direkt en bekräftelse via e-post med ytterligare information. Antalet platser till knattefotbollsskolan är begränsade och vi rekommenderar att ni så tidigt som möjligt anmäler er för att säkra upp en plats på vår populära knattefotbollsskola.

 

Det är först till kvarn som gäller och när platserna är fullbokade så stängs gruppen för anmälan.

Vid avanmälan efter vecka 12, så sker ingen återbetalning. En kallelse skickas ut vecka 16.

 

Har ni några frågor gällande knattefotbollsskolan, kontakta ansvarig fotbollskonsulent Kevin Stillwell på kevin.stillwell@spangafotboll.se 

 

Varmt välkommen med din anmälan!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten