SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Knattefotbollsskola för barn födda 2018

Spånga IS Fotboll bjuder in till knattefotbollsskola under 2024 för alla barn födda 2018!

 

Deltagarna kommer under 6 pass på våren och 6 pass på hösten få en inblick i spelet fotboll på ett roligt och utvecklande sätt. Träningarna kommer att ledas utav föreningens ungdomsledare, som är utbildade och kompetenta i vår gemensamma utbildningsplan som vi kallar Spångamodellen.

 

PLATS & TID

Knattefotbollsskolan hålls måndag till torsdag på våra olika träningsplaner; Solhems BP, Nälsta BP, Kälvesta BP och Spånga IP. Träningarna kommer att genomföras mellan klockan 17:00 - 18:00 och startar under vecka 17. Ni väljer själva vilken dag & plan ni vill vara med på utefter vad som passar er bäst. Knattefotbollsskolan pågår sedan den dag & plan ni väljer fram tills vecka 22 innan vi tar ett sommaruppehåll. Återstart sker sedan vecka 34 och pågår fram tills vecka 39.

 

KOSTNAD & BETALNING

Kostnaden för knattefotbollsskolan är 1 500 kr och då ingår det förutom träningstillfällena även en Spånga-tränings T-shirt från Adidas, en vattenflaska och en egen fotboll. Betalning gör ni direkt i samband med er anmälan via vårt bokningssystem.

 

ANMÄLAN

Anmälan till vår knattefotbollsskola är nu stängd då knattefotbollsskolan har startat igång. Är ni intresserade av att vara med i någon av grupperna, vänligen gör en intresseanmälan på vår hemsida HÄR. Vi kommer att kontakta er om vi har möjlighet att erbjuda en plats i någon av våra grupper. 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten