Nu startar vi nya lag för barn födda 2016 - Klicka här för mer information samt anmälan!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

VÄLKOMMEN MED ER ANMÄLAN INFÖR LAGUPPSTART FÖR BARN FÖDDA 2016!

Varje år startar Spånga IS FK upp nya träningsgrupper för 7-åringar. Cirka 200 barn gör då sina första riktiga fotbollsträningar i föreningen. Inför 2023 är det barn som är födda 2016 som står på tur.

UPPSTART FÖR DIG SOM MÅLSMAN
Den 1 december bjuds alla målsmän in till ett uppstartsmöte. Under uppstartsmötet får du mer information om oss som förening och vad ditt barn kommer att få vara en del av under sin resa i vår verksamhet. Det blir också praktisk information kring de nybildade lagen, allt ifrån lagindelning och träningstider till material.

LEDARE - EN FANTASTISK UPPLEVELSE OCH RESA
Det är ni föräldrar som tillsammans blir ledare för våra lag. Det är en förutsättning för att vi ska kunna bilda lag och bedriva en rolig och utvecklande verksamhet för alla barn.

 

Du behöver inte ha spelat fotboll tidigare för att vara ledare för ett gäng 7-åringar. Om du brinner för att ge barn en aktiv och rolig fritidsaktivitet så kommer vi att ge dig stöd och förutsättningar du behöver för att klara ledarrollen med bravur. Och sakta men säkert i takt med att spelarna utvecklas bygger vi på med mer kunskaper för dig.


Varje ledarteam består av minst fem ledare. I ledarteamet delar man upp olika uppgifter mellan sig. Det innebär bland annat att planera och hålla i träningar, coacha laget under matcher, skicka kallelser och fylla i närvaro på lagets aktiviteter och hålla kontakt med övriga föräldrar.

 

Både flickor och pojkar behöver ledare som förebilder som är både kvinnor och män. Det gör vår fotbollsverksamhet snäppet vassare! Målbilden är satt – för barn födda 2016 ska vi bilda ledarteam för alla lag som består av lika många kvinnor och män.

 

ANMÄL DIG SOM LEDARE

I anmälningsformuläret för ditt barn, kryssar du också i ditt intresse för ledarrollen. Som tack för att du engagerar dig ideellt får du bland annat en rabatt på ditt barns spelaravgift, vilket innebär att du endast betalar medlemsavgiften för dig och ditt barn under tiden som du är ledare.

 

VERKSAMHETEN STARTAR

Barn som får testa på och utöva flera idrotter har bäst förutsättningar att tycka om och hålla på med idrott hela livet och får den bästa idrottsliga utvecklingen. Därför startar vi inte upp fotbollsverksamheten förrän i början av februari så att ditt barn kan prova någon vinteridrott. Från februari kommer de nya ledarna att en gång i veckan bedriva roliga och utvecklande pass tillsammans med lagen. 

 

ANMÄLAN
Var noga med att ange rätt uppgifter och framför allt e-postadress i anmälningsformuläret eftersom all information och kommunikation kommer att skickas via e-post till dig som målsman.

 

Kostnaden för det första året i Spånga Fotboll är 1500 kr, vilket inkluderar medlemsavgift och spelaravgift. Fakturan skickas ut via e-post i januari innan första träningen.

 

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret. Varmt välkomna till Spångafamiljen!

 

KALLELSE OCH FRÅGOR

Kallelse till uppstartsmötet för målsmän skickas i god tid innan den 1 december.

 

Har ni några frågor som rör bildandet av nya lag för barn födda 2016, kontakta ansvarig fotbollskonsulent Kevin Stillwell på 070-971 83 11 eller kevin.stillwell@spangafotboll.se 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten