NU ÄR ANMÄLAN TILL KNATTEFOTBOLLSSKOLAN FÖR BARN FÖDDA 2017 & 2018 ÖPPEN - KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION SAMT ANMÄLAN!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Välkomna till Träna Mera
Vid frågor kontakta Diyar Dawod, fotbollskonsulent 7v7 och 9v9 på 070-236 61 30 eller diyar.dawod@spangafotboll.se
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Spånga Fotboll bjuder in till Träna Mera 2022!

 

Träna Mera är en del av vår akademiverksamhet där alla spelare som önskar ges möjlighet till ett extrapass med fotboll utöver sin vanliga lagverksamhet. Träningspassen utgår från vår fotbollsfilosofi om att utbilda modiga och kreativa fotbollsspelare och fokuserar på hur man som spelare kan lösa 1v1 och 2v2-situationer med boll och hantera bollen på små ytor. 

 

Vi kommer att erbjuda Träna Mera totalt fem omgångar under 2022 som kommer att vara öppna för specifika åldersgrupper. Varje omgång kommer att bestå av 6 träningspass där spelarna får lära sig nya färdigheter, förbättra sin teknik och öka sin spelförståelse samtidigt som de kommer ha kul och få nya fotbollskompisar. Dessa pass kommer att hållas olika dagar, med starttid 16:00 och 17:00, på Solhems BP.

 

Nytt för i år så kommer samtliga grupper 2010-2013 att erbjudas möjlighet till att delta i dessa träningar. Vi kommer att erbjuda 8 olika grupper möjlighet att delta i Träna Mera för att fördjupa sig i sin fotbollsutveckling. Tanken är att grupperna hålls intakt om platserna fylls upp.

 

Träna Mera 2022 kommer att erbjuda Mv-träning med specifika målvaktsgrupper där spelarna får möjlighet att utveckla sina målvaktsfärdigheter av en av föreningens målvaktstränare. Dessa kommer att erbjudas fr.o.m omgång 2.

 

Träna Mera-omgångarna av Diyar Dawod, ansvarig konsulent 7v7 och 9v9. I hans team ingår ett antal externa ledare med erfarenhet av individanpassade träningar. Detta team kommer att stöttas av Spångas framgångsrika ledarakademi.

 

Observera att platserna till våra Träna Mera-pass går åt väldigt snabbt, så se till att boka en plats för ert barn så snart som möjligt! 

 

Nedan hittar ni mer information om Träna Mera 2022 samt länk till anmälan:

 

Anmälningslänk

 

Omgång 4: Träna Mera – V. 39 – 43                Dagar: Tisdag, Onsdag och Fredag

Tid: Tis & Ons 16-17, 17-18 och Fre 16-17

Var: Solhems BP

Åldersgrupper2008-2013

Kostnad1200 kr

Omgång 5: Träna Mera – V. 46 – 50

Dagar: Tisdag, Onsdag och Fredag

Tid: Tis & Ons 16-17, 17-18 och Fre 16-17

Var: Solhems BP

Åldersgrupper2008-2013

Kostnad1200 kr

 

Vi ser fram emot ett härligt fotbollsår tillsammans med er!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten