SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Välkomna till Träna Mera
Vid frågor kontakta Diyar Dawod, fotbollskonsulent 7v7 och 9v9 på 070-236 61 30 eller diyar.dawod@spangafotboll.se
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Spånga Fotboll bjuder in till Träna Mera 2022!

 

Träna Mera är en del av vår akademiverksamhet där alla spelare som önskar ges möjlighet till ett extrapass med fotboll utöver sin vanliga lagverksamhet. Träningspassen utgår från vår fotbollsfilosofi om att utbilda modiga och kreativa fotbollsspelare och fokuserar på hur man som spelare kan lösa 1v1 och 2v2-situationer med boll och hantera bollen på små ytor. 

 

Vi kommer att erbjuda Träna Mera totalt fem omgångar under 2023 som kommer att vara öppna för specifika åldersgrupper. Vid varje omgång kommer spelarna får lära sig nya färdigheter, förbättra sin teknik och öka sin spelförståelse samtidigt som de kommer ha kul och få nya fotbollskompisar. Dessa pass kommer att hållas på fredagar, mellan 16:00 och 17:00, på Solhems BP.

 

Träna Mera 2023 kommer att erbjuda Mv-träning med specifika målvaktsgrupper där spelarna får möjlighet att utveckla sina målvaktsfärdigheter av en av föreningens målvaktstränare. Dessa kommer att erbjudas på onsdagar för åldersgrupperna 2011, 2012 och 2013.

 

Träna Mera ansvaras av Eric Lind och Diyar Dawod, ansvariga konsulenter för 7v7, 9v9 och 11v11. I deras team ingår ett antal externa ledare med erfarenhet av individanpassade träningar. Detta team kommer att stöttas av Spångas framgångsrika ledarakademi.

 

Observera att platserna till våra Träna Mera-pass går åt väldigt snabbt, så se till att boka en plats för ert barn så snart som möjligt! 

 

Nedan hittar ni mer information om Träna Mera 2023 samt länk till anmälan:

 

Anmälningslänk

 

Omgång 3:  V. 16 – 24               

Dagar: Fredag

Tid: 16-17

Var: Solhems BP

Åldersgrupper2011-2015

Kostnad1800 kr

Målvakt Omgång 1:  V. 17 – 24

Dagar: Onsdag

Tid: Ons 17-18

Var: Solhems BP

Åldersgrupper2011-2013

Kostnad1600 kr

 

Vi ser fram emot ett härligt fotbollsår tillsammans med er!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten