NU ÄR ANMÄLAN TILL KNATTEFOTBOLLSSKOLAN FÖR BARN FÖDDA 2017 & 2018 ÖPPEN - KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION SAMT ANMÄLAN!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Augusticamp 2023

 Fotbollscamp - Augusti 2023

 

Spånga IS Fotboll bjuder in till Fotbollscamp - Augusti 2023 för åldersgrupperna 2015-2011!

 

 

Vill du hitta olika sätt att skapa målsituationer? Vill du lära dig de olika typerna av kryss och passningar till lagkamrater i boxen? Vill du träna olika skott i olika matchscenarier?

 

Avsluta sommarlovet med ett läger som förbereder dig med utveckling av anfallsfärdigheter med årets augusticamp för alla spelare födda 2015-2011. 

 

TEMA

 

Syftet: Komma Till Avslut och Göra Mål (KTAGM)/Förhindra och Rädda Avslut (FORA)

 

I år introducerar vi ett läger som är specifikt inriktat på att skapa och avsluta målmöjligheter runt motståndarnas straffområde. Med utbildade externa tränare och utbildade unga ledare från ledarakademin hjälper vi ditt barn att lära sig olika färdigheter att använda utifrån, centralt och inuti straffområdet för att vända en utmanande situation till ett mål för sitt lag. Dessa matchsituationer vi ska fokusera på under augusticampen är:

 

KTAGM

Inlägg och cutbacks

Hittar genombrott (in i straffområdet)

Skott övningar

 

FORA

Tvinga bollhållaren att spela runt

Hur man försvarar in i straffområdet

Hålla oss tighta centralt

 

 

DATUM OCH PLATS

Augusticampen under vecka 33, tisdag till torsdag den 14-16 Augusti 10:00-15:00 på Nälsta Bollplan Nälsta Bollplan och Solhems Bollplan.

 

KOSTNAD

Kostnaden för augusticampen är 1300 kr och då ingår utöver träningsdagarna även lunch, mellanmål och en unik käpps från Adidas.

 

ANMÄLAN 

Antalet platser till Fotbollcamp - Augusti är begränsade och det är först till kvarn som gäller. Mer information samt anmälan för augusticampen öppnar den 17 April kl. 12:00. 

 

OBS. Vid avanmälan efter anmälningen sker ingen återbetalning.

 

Anmälan gör du genom att klicka på länken HÄR 

 

KALLELSE OCH FRÅGOR

Kallelse skickas ut vecka 31.

 

Har ni frågor om Fotbollcamp - Augusti, kontakta Vår fotbollsutvecklare Ben Åsberg Cronshaw på 076-882 82 06 eller ben.asberg-cronshaw@spangafotboll.se

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten