SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Välkommen till Spånga IS Fotboll - ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Spånga Idrottssällskap bildades 1929 och är den lokala föreningen i Spånga/Tensta. Vi finns till för människor i vårt närområde och erbjuder en fotbollsverksamhet från knatte till senior. Vi drivs i huvudsak av ideella krafter och verksamheten formas av medlemmarna tillsammans.

 

Vårt uppdrag och vision

Spånga IS Fotboll är en ideell förening som erbjuder fotbollsglädje, gemenskap och utveckling i en kvalitativ verksamhet under hela fotbollsresan från de knatte till senior. 

 

Vi ska inspirera till en livslång kärlek till fotboll och föreningen så att barn, ungdomar och vuxna själva kan avgöra vilka ambitioner de har och vilken roll som fotbollen ska få spela i deras liv. Det gör att så många spelare som möjligt, väljer att fortsätta i vår verksamhet så länge som möjligt. 

 

Vår fotbollsverksamhet ska vara en plantskola där egna spelare från närområdet skapar en konkurrenskraftig seniorverksamhet på hög Stockholmsnivå och där spelarna ges möjligheten att klättra ytterligare i den nationella fotbollen.

 

Med fokus på utveckling har vi blivit en av Stockholms största fotbollsföreningar som växer i antal spelare och ledare varje år. Vi har en lång tradition som vi är stolta över att förvalta samtidigt som vi ständigt blickar framåt och driver olika insatser för att uppnå vårt uppdrag och vision.  

 

Det är fantastiskt roligt att så många vill vara med i föreningen men det innebär också ett stort ansvar att på bästa sätt ta hand om alla som vill vara en del av gemenskapen. För att klara av det på bästa sätt har vi som förening en gemensam modell för hur vi bedriver vår fotbollsverksamhet som kallas för Spångamodellen. 

 

Läs mer:

Vår modell - Spångamodellen

Vår värdegrund

 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten