SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
P10-U Vit

Praktisk information till spelare och föräldrar

Nedan följer information som är viktig och relevant för spelare och ledare i Spånga P10U-Vit. Vänligen läs och fråga någon av ledarna om du undrar något.

Kallelser till träning
Vi skickar alltid ut kallelser till träningar. Till träning är vi ombytta och helt klara när träningen börjar (såklart!). Det kan dock variera så håll koll på utskicket (se Sportadmin nedan).
 
Vi ber samtliga att svara på kallelser så snart det bara är möjligt och absolut innan sista anmälningstid. Detta för att vi ska kunna parera om någon inte kan vara med. Vi ber alla också skriva en orsak till varför man inte är med.
 
När anmälningstiden för match gått ut letar vi direkt efter alternativ, så som att låna in spelare. Det betyder tyvärr att om man glömmer att svara får man tyvärr inte spela match. Det kommer dock påminnelser på alla kallelser.
 
Det rekommenderas att Spelarna själva hanterar kallelser istället för föräldrarna. Spelarna blir därmed mer ansvarstagande för sin fotboll. Saknas e-postadress i systemet, kontakta ledarna så lägger vi till den.
Kallelser till match
Kallelser till match går normalt ut efter torsdagens träning. Dessa kallelser är inte en förfrågan utan skall ses som en obligatorisk kallelse.
 
Vet man att man inte kan till en specifik match förhandsrapporterar man det i Sportadmin i god tid så har Lagledningen koll på det innan kallelse går ut.
 
Om det oförutsedda händer och man blir sjuk eller skadad i sista stund skickar man ett meddelande direkt till tränarna, se Kontakt.
 
Inför match
Det är viktigt att samtliga spelare förbereder sig inför match. Detta genom god sömn och rejäl frukost/lunch/middag. Vid morgonmatch rekommenderas frukost minst 2h före matchstart samt läggdags senast 22:00.
 
Till match har vi alltid med oss både Röd och Blå matchtröja samt såklart fotbollskor och benskydd. Normalt samlas laget 45 minuter innan match, men det framgår också av respektive matchkallelse. Viktigt att vara i tid då uppvärmningen är en viktig del av matchförberedelserna!
 
För att få spela match krävs också att medlemsavgifter är betald. Detta för att försäkringar skall gälla.
 
Träningskläder
För att vara med på träningen krävs benskydd och rätt skor (fotbollsskor utomhus, gympadojor inomhus) samt såklart önskar vi att alla tränar i Spångakläder.
 
De flesta/alla i laget har köpt Spångas blåa träningströja (kortärmad), blåa fotbollsstrumpor, blåa skjorts samt även Spångas träningsoverall.
 
Köp inte allt på en gång utan prata med någon av ledarna innan!
 
Spångakläder köps med fördel direkt på Intersports webbplats alternativt hos Intersport i Barkarby (Kalvhällavägen 22). Där väljer ni om så önskas tryckta initialer på klädesplaggen. Många väljer det då det är enklare att hitta sina plagg i en hög med andras.
 
Inköp
Du köper själv träningskläder från Intersport på webben (se ovan), möjligheten finns att prova storlekar samt köpa vissa delar på på Intersport i Barkarby.
 
Skjorts och strumpor köps enklast själv direkt på Intersport i Barkarby.
 
Försäljningar och spelaravgifter
De enda försäljningar vi gör i P10U-Vit är Spångas årliga lottförsäljning kring jul (20-lotter samt Bingolotter). I övrigt tar vi ut en månatlig spelaravgift för att täcka domare och andra löpande kostnader. Detta för att minimera bördan för lagledningen att administrera.
 
Utöver detta tillkommer kostnader för cuper som inte inkluderas i ovanstående samt Spångas centrala årliga medlemskostnader.
Kommunikationskanaler
 
  • SportAdmin - Medlemsapp (länk) - En app där ni skall tacka ja/nej till träningar. All officiell information går via Sportadmin (som skickar vidare till epost) [Spelare skall ha denna app]
  • WhatsApp (länk) [2 kanaler]- Inofficiell information. Använd gärna denna grupp för att ställa frågor runt laget eller prata med övriga föräldrar om sånt som är relevant. Är du förälder i laget, kontakta ledarstaben så lägger vi till Dig.
  • Instagram - Laget har en Instagramkanal som man kan följa om så önskas, @spanga.p.10u.vit.
  • Min Fotboll (länk)- Vi rapporterar (nästan) alltid resultat här.
  • Snapchat - Spelarna har också en, mer frekvent använd, kanal på Snapchat internt.
 
Har ni frågor? Tveka inte att kontakta någon i ledarstaben.
 
Ansök om medlemskap
Webshop
Våra sponsorer
Stötta Spånga Fotboll
Idrottsliga samarbeten