SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
P10-U Vit

Praktisk information till spelare och föräldrar
Kallelser
Vi skickar alltid ut kallelser till träningar och matcher. Till träning är vi ombytta och helt klara när träningen börjar (såklart!) och normalt samlas vi 45 minuter innan match. Det kan dock variera så håll koll på utskicket (se Sportadmin nedan).
 
Vi ber samtliga att svara på kallelser så snart det bara är möjligt och absolut innan sista anmälningstid. Detta för att vi ska kunna parera om någon inte kan vara med. Vi ber alla också skriva en orsak till varför man inte är med.
 
Träningskläder
För att vara med på träningen krävs benskydd och rätt skor (fotbollsskor utomhus, gympadojor inomhus) samt såklart önskar vi att alla tränar i Spångakläder.
 
De flesta/alla i laget har köpt Spångas blåa träningströja (kortärmad), blåa fotbollsstrumpor, blåa skjorts samt även Spångas träningsoverall.
 
Köp inte allt på en gång utan prata med någon av ledarna innan!
 
Spångakläder köps med fördel direkt på Stadiums webbplats. Där väljer ni om så önskas tryckta initialer på klädesplaggen. Många väljer det då det är enklare att hitta sina plagg i en hög med andras.
 
Match och matchkläder
Till match krävs att alla spelare har Spångas blåa skjorts samt Spångas blåa fotbollsstrumpor och såklart rätt typ av skor. Matchtröjor (hemma/borta) står klubben för.
 
För att få spela match krävs också att medlemsavgifter är betald. Detta för att försäkringar skall gälla.
 
Inköp
Du köper själv träningskläder från Stadium på webben, möjligheten finns att prova storlekar på Stadium i Barkarby.
 
Skjorts och strumpor köps enklast själv direkt på Stadium i Barkarby.
 
Kommunikationskanaler
  • SportAdmin - Medlemsapp (länk) - En bra app där ni kan tacka ja/nej till träningar. All officiell information går via Sportadmin (som skickar vidare till epost)
  • WhatsApp (länk)- Inofficiell information. Använd gärna denna grupp för att ställa frågor runt laget eller prata med övriga föräldrar. Är du förälder i laget, kontakta ledarstaben så lägger vi till Dig.
  • Instagram - Laget har en Instagramkanal som man kan följa om så önskas, @spanga.p.10u.vit.
  • Min Fotboll - Sök efter oss i Min Fotboll (Spånga IS FK U-Vit P2010) och följ oss.
  • Snapchat - Spelarna har också en, mer frekvent använd, kanal på Snapchat internt.
 
Har ni frågor? Tveka inte att kontakta någon i ledarstaben.
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten