Nu är anmälan till årets knattefotbollsskola öppen för barn födda 2016 & 2017! Klicka här för mer information samt anmälan.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Målvaktscamp - Påsk 2022

Målvaktscamp - Påsk 2022

 

Spånga IS Fotboll bjuder in till Målvaktscamp - Påsk under påsklovet 2022!

 

 

Inled påsklovet med ett tredagars fotbollscamp för alla spelare födda 2009-2011 den 12-14 april på Nälsta BP. Campen ligger som en perfekt start på lovet tisdag till torsdag, efter en long helg och innan långfredagen då många familjer sedan åker bort eller är lediga över långhelgen.

 

TEMA

 

Syftet: Utvecklingsfokuserad

 

Det kommer också finnas en exklusiv målvaktsgrupp på påskcampen. Målvakterna kommer få individuella och gruppcentrerade pass med en extern målvaktstränare. Under målvaktscampen kommer målvakterna att fokusera på att utveckla deras målvaktsfärdigheter som inkluderar:

 

  • Reflexräddningar
  • 1v1 situationer
  • Positionering
  • Fotarbete

 

Målvakterna kommer sedan att ta de individuella färdigheter de lär sig under övningarna in i gemensamma matchövningar med de andra grupperna från Påskcampen. På så sätt lär dem sig att använda sig av deras nylärda färdigheter i matchsituationer. 

 

 

DATUM OCH PLATS

Under påsklovets tre dagar, tisdag till torsdag den 12-14 april 2021, 10:00-15:00 på Nälsta BP (Täbylundsvägen 3, Spånga).

 

 

ANMÄLAN OCH KOSTNAD

Kostnaden för målvaktscampen är 1300 kr och då ingår tre dagars träning, lunch samt mellanmål varje dag samt en unik träningströja för påskcampen.

 

Antalet platser till målvaktscampen är begränsade till 10 platser och det är först till kvarn som gäller. Mer information samt anmälan för påskcampen öppnar den 31 Januari kl. 12:00

 

Anmälan -Målvaktscamp: KLICKA HÄR

 

Efter att ni har anmält er skickas en bekräftelse samt faktura till er via e-post. Fakturan måste vara betald två veckor innan campen börjar för att få delta. Vid avanmälan efter vecka 12 sker ingen återbetalning.

 

KALLELSE OCH FRÅGOR

En kallelse med mer information skickas ut via mail under vecka 12. Vid frågor kontakta campansvarige Ben Åsberg Cronshaw på ben.asberg-cronshaw@spangafotboll.se 

 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten