Nu är anmälan till årets knattefotbollsskola öppen för barn födda 2016 & 2017! Klicka här för mer information samt anmälan.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Utvecklingscamp - Sommar 2022

 

Fotbollscamp - Utveckling 2022

 

Spånga IS Fotboll bjuder in till Utvecklingscamp – Sommar 2022

 

Inled sommaren med Spånga IS Fotbolls Utvecklingscamp – Sommar 2022!

I år är alla barn födda 2009 - 2011 varmt välkomna att starta sommaren tillsammans med oss i Spånga IS Fotboll och våra utbildade ledare.

 

TEMA

 

Syftet: Utvecklingsfokuserad

 

Utvecklingscamp är ett träningsläger specifikt inriktat på högintensiva träningspass med prioritet att utveckla den enskilda spelaren i matchliknande situationer. Träningssessionerna, som löper över en fyradagarsperiod, kommer att fokusera spelarens prestation och hur man hittar lösningar på problem som uppstår under anfallsscenarier, som inkluderar:

 

  • Speluppbyggnad
  • Kontring
  • Komma till avslut och göra mål

 

För att säkerställa att vi maximerar utvecklingen för varje spelare kommer unga ledare från ledarakademin och externa tränare att ansvara för grupperna.

 

 

DATUM & PLATS

Utvecklingscamp – Sommar 2022 hålls på Nälsta Bollplan under totalt fyra dagar och datumen är vecka 25: 20-23 juni.  Campen pågår mellan klockan 10:00 – 15:00.

 

KOSTNAD

Kostnaden för Utvecklingscamp – Sommar 2022 är 1500 kr och då ingår fyra dagar kvalitativ fotbollsträning, en unik utvecklingscamptröja från Adidas och en vattenflaska. Det ingår givetvis lunch till barnen samt en frukt till mellanmål varje dag.

 

 

ANMÄLAN & BETALNING

Antalet platser till Utvecklingscamp – Sommar 2022 är begränsade och det är först till kvarn som gäller. Mer information samt anmälan för utvecklingscampen öppnar den 14 Februari kl. 12:00.   En faktura skickas ut via mail i god tid innan utvecklingscampen börjar och fakturan måste vara betald för att få delta.

 

Anmälan gör du genom att klicka på länken HÄR!

 

Vid avanmälning efter vecka 21 sker inte någon återbetalning.

 

KALLELSE & FRÅGOR

Kallelse skickas ut via e-post under vecka 22.

 

Har ni några frågor om Fotbollscamp – Sommar 2022, kontakta vår fotbollsutvecklare Ben Åsberg Cronshaw på 076-882 82 06 alternativt ben.asberg-cronshaw@spangafotboll.se.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten