Nu startar vi nya lag för barn födda 2016 - Klicka här för mer information samt anmälan!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås
P10-3

Praktisk information till spelare och föräldrar
Kallelser
Vi skickar alltid ut kallelser till träningar och matcher. Normalt samlas vi 15 minuter innan träningen börjar och 45 minuter innan match. Det kan dock variera så håll koll på utskicket (se Sportadmin nedan).
 
Vi ber samtliga att svara på kallelser så snart det bara är möjligt och absolut innan sista anmälningstid. Detta för att vi ska kunna parera om någon inte kan vara med. Vi ber alla också skriva en orsak till varför man inte är med.
 
Träningskläder
För att vara med på träningen krävs egentligen endast benskydd och rätt skor (fotbollsskor utomhus, gympadojor inomhus). Många i laget har dock köpt Spångas blåa träningströja (kortärmad), blåa fotbollsstrumpor, blåa skjorts samt de flesta även Spångas träningsoverall.
 
Köp inte allt på en gång utan prata med någon av ledarna innan!
 
Det är dock inget krav på detta för att kunna träna.
 
Spångakläder köps med fördel direkt på Stadiums webbplats. Där väljer ni om så önskas tryckta initialer på klädesplaggen. Många väljer det då det är enklare att hitta sina plagg i en hög med andras.
 
Match och matchkläder
Till match krävs att alla spelare har Spångas blåa skjorts samt Spångas blåa fotbollsstrumpor och såklart rätt typ av skor. Matchtröjor (hemma) står klubben för, bortatröjor införskaffas gemensamt av laget. Extratröjor finns för dem som ännu inte införskaffat sådan.
 
För att få spela match krävs också att medlemsavgifter är betald. Detta för att försäkringar skall gälla.
 
Inköp
Du köper själv träningskläder från Stadium på webben (om initialtryck önskas), alternativt Stadium i Barkarby (utan tryck).
 
Skjorts och strumpor har inga initialer och köps enklast själv direkt i Barkarby.
 
Kommunikationskanaler
  • SportAdmin - Medlemsapp (länk) - En bra app där ni kan tacka ja/nej till träningar. All officiell information går via Sportadmin (som skickar vidare till epost)
  • WhatsApp (länk)- Inofficiell information. Använd gärna denna för att bjuda in till spontantfotboll, prata med övriga föräldrar eller ställa enklare frågor. Är du förälder i laget, kontakta ledarstaben så lägger vi till Dig.
  • Instagram - Laget har en Instagramkanal som man kan följa om så önskas, @spanga.p10.3.
  • Youtube - Vi sänder ibland våra matcher live på Youtube, följ oss så missar du inget. Tips! Dela med släkt och vänner.
  • Signal (länk) - Spelarna har även en chatt där de diskuterar spontanfotboll, tips och tricks. Används dock inte så flitigt. 
  • Snapchat - Spelarna har också en, mer frekvent använd, kanal på Snapchat.
 
Har ni frågor? Tveka inte att kontakta någon i ledarstaben.
 
Redigerad 2021-11-30 16:03 av Daniel Fäldt
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten