SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Knattefotbollsskola för barn födda 2016

OBS! Knattefotbollsskolan för barn födda 2016 är nu fullbokad och följande anmälningar kommer att hamna på en reservlista, som vi fyller på ifrån vid eventuella avhopp. Om vi kan erbjuda er en plats så kommer vi att kontakta er.

 

Spånga IS Fotboll bjuder in till Knattefotbollsskola under 2021 för barn födda 2016!

 
Varmt välkommen till vår knatteskola för de allra yngsta lirarna. Deltagarna kommer under fem pass på våren och fem pass på hösten få en inblick i spelet fotboll på ett roligt och utvecklande sätt. 
 
PLATS & TID
Knattefotbollsskolan för barn födda 2016 hålls både på Gläntan Bollplan och Älvkvarnsängen på onsdagar mellan 17.30-18.30 med start vecka 18. Den pågår sedan på onsdagar fram tills vecka 22 innan vi tar ett sommaruppehåll. Återstart sker vecka 33.
 
KOSTNAD
Anmälan gör du genom att klicka på länken HÄR. Kostnaden för knattefotbollsskolan är 1300 kr och då ingår förutom träningstillfällena även en träningströja från Adidas, en vattenflaska och en egen fotboll. 
 
ANMÄLAN & BETALNING
Antalet platser till knattefotbollsskolan är begränsade och det är först till kvarn som gäller. En faktura kommer att skickas ut i god tid innan knattefotbollsskolan börjar och fakturan måste vara betald för att få delta. 
 
Vid avanmälan efter vecka 14 sker inte någon återbetalning.
 
KALLELSE OCH FRÅGOR
Kallelse skickas ut via e-post ca två veckor innan första träningen.
 
Har ni några frågor om knattefotbollsskolan och dess upplägg, kontakta kansliet på knatte@spangafotboll.se. 
 
Vid frågor om fakturan/betalningen, maila till ekonomi@spangafotboll.se.
 
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten