SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Aktuella utbildningar i Spånga Fotboll!
Du som ledare har alla möjligheter att utvecklas i ditt ledarskap och tränarskap. 
Förutom den praktiska erfarenhet du bygger upp genom att leda lagverksamheten erbjuder vi dig kostnadsfri utbildning och fortbildning.

Här beskriver vi 2020-2021 års utbildningstillfällen som arrangeras av oss i Spånga IS FK. Har du frågor om utbildningar så hör av dig till utbildningsansvarig Kevin Stillwell på kevin.stillwell@spangafotboll.se.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Måndag 2/11 - Tillslagsträning med Eija Feodoroff - Fullbokad! 

OBS! Denna utbildning skjuts upp till ett senare tillfälle på grund av rådande restriktioner gällande COVID-19. Nytt datum ännu inte bestämt!

Eija Feodoroff har i över 25 år arbetat med att utvecklas spelares tillslag på olika nivåer i såväl svenska som internationella klubb- och landslagsmiljöer. Tillslag är en sammanfattande benämning för de olika teknikerna som används vid passning och skott.

Under kvällen kommer du lära dig mer om det tekniska momentet tillslag. Vilka faktorer är det som påverkar bollens höjd, riktning, fart och bana i luften? Hur kan du som tränare utbilda spelarna i ditt lag till att få ett så bra tillslag som möjligt? Ta chansen att lära dig av en av de bästa inom detta område. 

Utbildningen kräver inga förkunskaper och riktar sig till tränare inom alla åldersklasser. Den innehåller både en teoretisk del samt en praktisk ute på fotbollsplan.

Denna utbildning kan endast genomföras fysiskt och kan tyvärr inte följas digitalt. 

Detta utbildningstillfälle är nu fullbokat och följande anmälningar hamnar på en reservlista som vi fyller på ifrån vid eventuella avhopp.  
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten