SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Sommarcamp 2023 - 3v3 & 5v5

 

 

Sommarcamp 3v3 & 5v5 2023

 

Spånga IS Fotboll bjuder in till Sommarcamp 3v3 & 5v5 - 2023! 

 

Inled sommaren med Spånga IS Fotbolls populära sommarfotbollscamp!

 

Under vecka 25 lägger vi allt fokus på att ha en rolig camp med spelare födda 2016-2014! Sommarcamp 3v3 & 5v5 är det perfekta sättet att börja sommaren tillsammans, med våra bästa unga ledarna i föreningen på planen som, tillsammans med vår Fotbollsutvecklare, ska se till att vi skapa ett läger fullt av roliga övningar, tävlingar och spel som är kopplade till vårt spelarutbildningsplan för spelform 3v3 och 5v5.

 

TEMA 

 

Syftet: Ha kul, spela olika fotbollslekar och få nya vänner från spångafamiljen.

Vi är glada över att fortsätta vår tradition att stå värd för Spångas största och roligaste camp. I samband med att skolan precis har stängt ner för sommaren bjuder vi alla unga spelare till vårt fyra dagars camp som kommer att fokusera på en kombination av aktiviteter som inkluderar:

  • Fotbollsträning – lära sig nya färdigheter och tekniker
  • Fotbollslekar och tävlingar – tävla i roliga aktiviteter mot andra spelare eller andra grupper på lägret
  • Matcher – Använd de nya färdigheterna i matchspel mot varandra, andra grupper och mot tränarna i slutet av lägret!
  • Starka spelarteam – Bygg nya relationer, skaffa nya vänner och lär känna andra fotbollsälskande spelare som spelar för Spånga IS. 

Sommarcampen kommer att drivas av unga ledare från föreningens ungdomslag och från vår ledarakademi, med externa tränare som planansvariga. Alla ledare får en utbildning från föreningen och kommer ha färdiga planeringar för samtliga dagar från föreningens fotbollsutvecklare. 

 

DATUM & PLATS

Sommarcamp 3v3 & 5v5 hålls på tre olika planer: Solhems Bollplan och Nälsta Bollplan under fyra dagar vecka 25 (19-22 juni) mellan klockan 09.00-15.00.

 

KOSTNAD

Kostnaden för sommarfotbollsskolan är 1500 kr och då ingår, förutom träningstillfällena, ett paket med träningströja från Adidas, vattenflaska och egen fotboll. Det ingår givetvis lunch till barnen samt en frukt till mellanmål varje dag.

 

ANMÄLAN & BETALNING

Antalet platser till Sommarcamp 3v3 & 5v5 är begränsade och det är först till kvarn som gäller. Mer information samt anmälan för sommarcamp 3v3 & 5v5 öppnar den 13 Mars kl. 12:00

 

OBS. Vid avanmälan efter anmälningen sker ingen återbetalning.

 

Anmälan gör du genom att klicka på länken HÄR!  

 

KALLELSE & FRÅGOR

Kallelse skickas ut via e-post under vecka 23.

 

Har ni några frågor om Sommarcamp 3v3 & 5v5 2023, kontakta vår fotbollsutvecklare Ben Åsberg Cronshaw på 076-882 82 06 alternativt ben.asberg-cronshaw@spangafotboll.se.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten