SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Spånga IS FK
- Ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Knattefotbollsskola för barn födda 2015
Spånga IS Fotboll bjuder in till knattefotbollsskolan under 2021 för barn födda 2015!

Varmt välkommen till vår knattefotbollsskola för barn födda 2015. Deltagarna kommer under fem pass på våren och fem pass på hösten få en inblick i spelet fotboll på ett roligt och utvecklande sätt.

PLATS & TID
Knattefotbollsskolan hålls på Gläntan Bollplan på måndagar och torsdagar mellan 17.30-18.30 med start vecka 18. Ni väljer själva vilken dag ni vill vara med på utefter vad som passar er bäst. Knattefotbollsskolan pågår på den dagen ni väljer fram tills vecka 22 innan vi tar ett sommaruppehåll. Återstart sker sedan vecka 33 efter sommarlovet.

KOSTNAD
Anmälan gör du genom att klicka på länken HÄR. Kostnaden för knattefotbollsskolan är 1300 kr och då ingår förutom träningstillfällena även en träningströja från Adidas, en vattenflaska och en egen fotboll. 

ANMÄLAN & BETALNING
Antalet platser till knattefotbollsskolan är begränsade och det är först till kvarn vid anmälan som gäller. En faktura kommer att skickas ut i god tid innan knattefotbollsskolan börjar och fakturan måste vara betald för att få delta. 

Vid avanmälan efter vecka 14 sker inte någon återbetalning.

KALLELSE OCH FRÅGOR
Kallelse skickas ut via e-post ca två veckor innan första träningen.

Har ni några frågor om knattefotbollsskolan och dess upplägg, kontakta kansliet på knatte@spangafotboll.se. 

Vid frågor om fakturan/betalningen, maila till ekonomi@spangafotboll.se.


BILDANDE AV NYA LAG FÖR BARN FÖDDA 2015
Efter knattefotbollsskolan så kommer vi under hösten 2021 att bilda nya lag för barn födda 2015 inför år 2022. Denna process kommer ni som föräldrar att få mer information om under året.
 
Ansök om medlemskap
Stötta Spånga Fotboll
Våra sponsorer
Idrottsliga samarbeten